ÚLTIMA HORA

💉 Pfizer endarrereix entre tres i quatre setmanes l'entrega de vacunes a la Unió Europea

Una mare mata a cops el seu nadó per haver tacat el bolquer, als Estats Units

El personal d'urgències es va adonar que el petit tenia sang a l'abdomen i els pulmons plens de líquid

Trinity Pittman
Trinity va matar el seu fill de 20 mesos a cops perquè havia tacat el bolquer | Facebook

Cruel final de la vida d'un nadó a Amèrica. Trinity Pittman, una jove mare de 23 anys resident a Geòrgia, als Estats Units, ha matat el seu fill de 20 mesos a cops perquè havia tacat el bolquer. Els fets van tenir lloc el passat divendres, 25 d'octubre, quan Trinity va acudir a urgències dient que el menor havia caigut d'un trampolí. Ràpidament, el personal sanitari va deduir que era mentida.

La mare va marxar a treballar després d'apallissar el nadó

El nadó tenia l'abdomen ple de sang i els pulmons estaven plens de líquid. El personal sanitari va seguir llavors el protocol establert per aquests casos i va avisar immediatament la policia, que iniciaria una investigació contra la mare del menor i la seva parella, Jeremy Davis, de 24 anys. 

La jove hauria confessat haver colpejat diverses vegades el seu fill, fins i tot al cap, fins que el menor va caure a terra. I hauria explicat a la policia el motiu de la pallissa: el petit havia tacat el bolquer.

Després dels fets, la mare va anar a treballar i va deixar el menor i la seva filla de 4 anys a càrrec de la seva parella, a qui va explicar, com al personal d'urgències, que el nen havia caigut d'un trampolí. Davis, en veure que el petit tenia dificultats per respirar i estava vomitant, va trucar a Trinity per portar-lo a l'hospital, on acabaria morint a causa de greus ferides. L'altra filla de l'acusada és ara amb uns familiars, a l'espera de novetats en el cas.

També et pot interessar...


Comentaris
Pilar
Jo, d’entrada, la castrava!

envia el comentari