Imatge d'arxiu d'un menor d'edat

Denuncien la desaparició del seu fill de 6 anys, però amagaven un secret molt obscur

Els agents estan investigant les raons per la qual els pares van actuar d'aquesta manera

Els Estats Units ha tornat a viure un terrible succés. Les autoritats nord-americanes han descobert que una dona que havia denunciat la desaparició del seu fill de 6 anys en realitat ha estat la persona que ha acabat amb la vida del menor.

Va ser el matí del passat diumenge, 28 de febrer, quan Brittany Gosney i la seva parella, James Hamilton, es van desplaçar fins a la comissaria de Middletown, Ohio, per a dir que no trobaven al petit James Hutchinson.  Les autoritats nord-americanes immediatament van començar la cerca del menor de 6 anys, fins i tot publicant peticions d'ajuda i imatges del nen.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No obstant això, el que no s'esperaven els agents era el cas s'acabés convertint en una recerca per homicidi tan sols unes hores més tard.

«Va ser una mica inusual perquè, en general, quan hi ha un nen desaparegut, el primer que fan com a pares és comunicar-se amb la policia. Van dir que portava desaparegut des del dissabte a la nit», ha explicat David Birk, el cap de la policia de Middletown. 

Va atropellar al seu fill i el va llençar al riu

Poc temps després d'haver denunciat la desaparició del seu fill, la dona va confessar el que realment havia succeït. Uns dies abans d'acudir a la comissaria, Brittany va atropellar al petit James al parc Rush Run, situat en el comtat de Preble, i va intentar abandonar-lo allà. 

La dona va tornar al lloc on havia deixat el tirat a el menor mitja hora després. Ho va trobar amb una gran ferida al cap i sense signes vitals. El va portar fins a la seva casa en la localitat de Midlletown i va col·locar el cadàver en un dels dormitoris. 

El dissabte, 27 de febrer, Brittany i la seva parella van agafar el cotxe i van conduir fins al riu Ohio. Allí van llançar al petit James. Així ho relata la denúncia penal que s'ha imposat contra la dona i contra la seva parella, però els agents encara no han localitzat el cos del nen. 

Brittany Gosney ha estat arrestada i acusada per assassinat, abús d'un cadàver i manipulació de proves. Per part seva, James Hamilton ha estat acusat per abús de cadàver i manipulació de proves. A més, les autoritats nord-americanes han tret del domicili a altres dos menors que residien amb la parella. 

De moment, la fiança de la mare de James s'ha fixat en un milió de dòlars, mentre que la de la seva parella s'ha establert en 800.000 dòlars. Tots dos hauran de comparèixer davant el tribunal novament el pròxim 8 de març per a una audiència preliminar.

Encara que no s'ha aconseguit saber el motiu pel qual la dona va decidir acabar amb la vida del seu fill, les autoritats nord-americanes han assenyalat en els mitjans locals que Britanny no ha mostrat molt de «remordiment» per haver acabat amb la vida del petit de 6 anys. 

Gran commoció a Ohio

Aquest succés ha aconseguit commocionar a tot l'estat. «Només desitjo que més persones s'acostin quan necessiten ajuda amb els seus bebès, en lloc de seguir aquest camí», ha lamentat Mary Stout, una veïna del nen. «Simplement no ho entenc. No entenc per què li fan aquestes coses als nens». 

Aquest dilluns, 1 de març, més de 100 persones s'han reunit a Middletown per a recordar a James en una vigília que s'ha celebrat al parc del veïnat. 

El pare del petit, Lewis Hutchinson, ha recordat al seu fill com una persona que sempre alegrava a totes aquelles persones amb les quals es creuava. «Tota l'habitació podia estar destruïda, però ell aconseguia alegrar a tothom. Era molt divertit. Li encantava fer abraçades a tothom, era un gran nen».