Una mare mor després de saber que el seu fill havia perdut la vida en un accident

El seu fill va morir en un accident de moto

Primer pla d'unes flors al cementiri de Tarragona
Una mare va morir d'un infart després de conèixer que el seu fill havia mort en un accident | ACN

La situació per la qual passa la família de João Robério dos Santos és una de les pitjors per les quals es pot passar i ha commocionat a tot el Brasil. João era un home de 40 anys que va sofrir un accident de moto el passat 14 de novembre. 

Des de llavors, l'home va ser ingressat a l'hospital de Juazeiro do Nord per a recuperar-se de les seves ferides, però després d'uns dies el seu estat va empitjorar i finalment va morir, segons va informar el seu germà. 

La tragèdia es va complicar encara més quan li van comunicar la seva mort a la seva mare, Lurdinha. Segons expliquen mitjos locals brasilers, la mare va sofrir un infart quan li van traslladar la mort del seu fill, per la qual cosa també va haver de ser traslladada a l'hospital. Desafortunadament, no va aconseguir arribar amb vida al centre sanitari i va haver de ser enterrada el mateix dia que el seu fill en el cementiri. 

Els familiars de Lurdinha i João no han volgut donar més detalls sobre el succeït a causa de l'estat en què es troba la família, que encara plora la seva pèrdua.

Mor de Covid-19 una setmana després que els seus pares

Les tragèdies familiars d'aquesta mena s'estan succeint en les últimes setmanes i cobren més importància en plena pandèmia de Covid-19. Fa tan sols uns dies es va conèixer a Espanya una notícia que també ha commocionat a molta gent per la duresa de la situació i la seva proximitat. 

Ángela Mayor Puente i Miguel Ángel Granda eren un matrimoni amb quatre fills que van emmalaltir amb Covid-19. Tots dos eren ja majors de 80 anys i tenien malalties prèvies, la qual cosa els convertia en persones molt vulnerables i de més risc davant la malaltia.

Després d'emmalaltir la primera a morir va ser Ángela, però solament cinc dies després va acabar morint també Miguel Ángel, deixant als seus quatre fills devastats. Per a acabar de complicar les coses, tres dels seus quatre fills s'havien contagiat també de Covid-19 i van haver d'afrontar la malaltia coneixent el fatal desenllaç que havia tingut per als seus pares. 

La tragèdia va continuar sacsejant la família

Una setmana després, la desgràcia va tornar a sacsejar a la família perquè Carlos, un dels fills de la parella, també va morir per Covid-19. Així, en tot just dues setmanes, una família de sis membres va perdre a tres d'ells per la Covid-19

Carlos, a més, era una persona coneguda a Astúries, perquè havia estat futbolista del Real Alabès en el 1990, any en què l'equip va pujar a segona divisió. Era conegut com a 'Grandina', i igual que els seus pares, també sofria una malaltia abans de contagiar-se de Covid-19. Concretament, l'home de 51 anys sofria d'ELA (esclerosi lateral amiotròfica), una malaltia de moment incurable que fa extremadament dependents a les persones que la pateixen. 

Una advertència sobre les reunions familiars a les festes de Nadal

Aquests casos posen de manifest l'èmfasi que estan posant les autoritats a anar amb compte i prudència durant aquestes festes nadalenques, perquè famílies senceres poden veure's trencades per la Covid-19, i més encara si els hospitals no són capaços d'absorbir la quantitat de pacients que reben amb aquesta malaltia.

Carolina Darias, ministra de Política Territorial i Funció Pública del Govern, va explicar ahir en roda de premsa les noves mesures que des de Sanitat s'implementaran en tota Espanya, i va voler posar importància en el fet que la intenció no és salvar aquest Nadal, sinó també les següents, una clara al·lusió a la possibilitat que voler celebrar aquest Nadal amb els nostres éssers estimats, especialment si són persones vulnerables, pot fer que l'any que ve no siguin aquí per a celebrar les següents.


Comentaris

envia el comentari