Imatge de l'arrestat a Igualada per una violació a una nena de 16 anys.

La mare de la nena violada a Igualada parla de nou: sap que la seva filla ho reviurà tot

Malgrat que la situació encara no ha acabat, ja han passat la pitjor part

L'1 de novembre de 2021 va tenir lloc a Igualada una agressió sexual a una noia de 16 anys. Avui, finalment, una part d'aquest malson arriba a la seva fi.

La mare de la víctima vol conservar l'anonimat de la seva família, però no ha dubtat en explicar que, ara que han detingut el presumpte agressor, la seva filla podrà estar una mica més tranquil·la. Malgrat tot, sap que la seva filla reviurà aquell dia perquè ara hauran d'afrontar el llarg procés judicial que està a punt de començar. 

El noi té antecedents per delictes sexuals

La detenció del noi es va produir ahir, 21 d'abril. Es va efectuar un registre policial a casa seva, per intentar trobar alguna pista més que pugui ajudar a aclarir els fets ocorreguts fa més de cinc mesos, però la Unitat Central d'Agressions Sexuals ja dona per resolt el cas. I és que s'ha descobert que el jove, d'uns vint anys, té antecedents per delicte sexual en l'àmbit familiar.

Després d'un escorcoll de més de vuit hores, el noi va ser detingut i, com explica TV3, «se l'investiga per agressió sexual i per temptativa d'homicidi perquè per la brutalitat de l'agressió valoren que pretenia matar-la».

Imatge de l'arrestat a Igualada per una violació a una nena de 16 anys.
La detenció es va produir ahir, 21 d'abril | ACN

No resulta estranya aquesta acusació, ja que la noia va ser trobada tirada a terra, inconscient i amb una fractura al crani força greu. A més, aquesta fractura ha impedit la jove explicar què va passar aquella nit perquè no ho pot recordar a causa de les lesions. 

La pitjor part ja ha acabat

La mare de la víctima ha explicat que, malgrat que la seva filla reviurà aquell episodi traumàtic, la pitjor part ja ha passat i això permet que tant elles com les moltíssimes persones que han seguit el cas puguin respirar alleujades. 

No són poques les persones, però especialment les mares i les filles, que s'han solidaritzat amb la víctima i li ha donat tot el seu suport. 

De moment, la noia de 16 anys pot quedar-se una mica més tranquil·la, però encara falta saber com es desenvoluparà el judici i quin serà el veredicte final.