Tomás Antonio Giméno y sus dos hijas, Anna y Olivia.

La mare de les nenes desaparegudes difón un vídeo d'elles i demana ajuda

Per al moment, no es descarta cap hipòtesi, ja que, entre altres pistes, la sang que es va trobar al vaixell del pare no correspon a les petites

Les petites Ana i Olivia fa una setmana que estan en parador desconegut, després que el seu pare se les emportés de casa de la seva mare per a passar la tarda amb elles i mai les retornés. Des d'aleshores el cas ja s'està investigant a Tenerife i hi ha un dispositiu de cerca per a tractar de trobar les menors i el seu pare, tots ells desapareguts des del dimarts 27 d'abril.

Són molts els efectius que es troben treballant en el cas des que la mare va alertar en la Guàrdia Civil de la desaparició de les nenes, i que el seu marit li havia dit a ella mateixa que se'ls havia emportat, que les anava a cuidar, però que ella no les tornaria a veure. Ara com ara hi ha molta incertesa al voltant del succés, no se sap on estan les petites ni en quin estat podrien trobar-se. Totes les hipòtesis obertes, tot i que sí que és cert que avui mateix, el fet que la sang que es va trobar en el vaixell del pare no correspon a les petites ha donat una mica més d'esperança.

Beatriz, mare de les nenes, demana la màxima ajuda ciutadana

Així doncs, després d'una setmana de cerca, la mare de les nenes, Beatriz, ha volgut compartir a través de les xarxes socials un vídeo de les dues nenes per a demanar la màxima ajuda ciutadana possible. Amb les imatges pretén captar l'atenció i que la gent, en cas de veure les petites pel carrer, en el lloc que sigui, pugui reconèixer-les.

Es veu en les imatges com les dues nenes es fan carícies l'una a l'altra en un moment molt tendre. Es pot veure en el vídeo l'amor que hi ha entre les germanes. El vídeo ha estat difós a través de les xarxes socials per la plataforma SOS Desapareguts. Segons han explicat aquest mateix matí en 'El Programa de Ana Rosa', l'associació, «a petició de la família, vol que tothom vegi aquestes imatges».

No només això, sinó que per algun motiu, la mare ha demanat, especialment, que el vídeo arribi a zones com el Carib o Hispanoamèrica. Segons sembla, l'home tindria amistats en molts llocs del món i aquestes serien dues de les zones que més li agradarien. La mare pensaria que podria haver fugit a algun d'aquests llocs per a començar una nova vida només amb les nenes.

I és que, des de la família mantenen l'esperança que l'Ana i l'Olivia romanguin encara sanes i estàlvies, i que el que ha fet el pare ha estat segrestar-les per a portar-les amb ell lluny d'Espanya, però sense fer-les mal. De fet, ahir mateix, Beatriz enviava un missatge que deixava clar que ella sap que les seves filles es troben bé.

«El meu missatge és que manin molta llum i amor a les nenes, que estic segura que estan bé. Que no mirin les notícies alimentant la mala energia, que tothom pensi que les nenes són una bonica llum que estan protegides i que com a menys ho esperem estaran jugant i corrent felices», deia en un missatge recollit per la cadena COPE.

Totes les hipòtesis obertes i continuen buscant

De moment les autoritats no han volgut descartar cap opció sobre el cas, i aquest mateix dimarts s'ha informat en roda de premsa sobre la situació.

«Estan obertes totes les hipòtesis. Es continua buscant al mar i s'ha ampliat la zona de cerca seguint els corrents cap al sud. També se segueix aquesta labor per terra», ha informat el delegat del govern a Canàries, Anselmo Pestana.

Així doncs, el cas continua obert i sense massa pistes. Ahir mateix es va tornar a registrar el domicili de Tomás a la recerca de noves proves després de saber-se que va passar per allí amb les nenes abans de desaparèixer. No obstant això, encara no s'ha informat sobre si s'han obtingut noves dades.