Imatge d'arxiu d'una dotació dels Bombers de la Generalitat

Ensurt a Barcelona: 7 persones atrapades en un incendi

En total, els Bombers van atendre 13 persones a causa de l'incendi

Els Bombers de Barcelona continuen amb molta feina després d’uns dies on els incendis s’han propagat per tota la província. En aquesta ocasió, els fets han tingut lloc al barri de la Trinitat Nova, a Nou Barris.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Segons informen els Bombers a les seves xarxes socials, aquest dilluns al voltant de les 20.30h van rebre una trucada d'alerta sobre un grup de persones que havien inhalat fum després d'un incendi a la ciutat comtal. 

No s’ha hagut de lamentar cap víctima mortal

En total, 13 persones van haver de ser ateses pels serveis dels Bombers i, tal com explica l’equip, van fer-se servir caputxes d’evacuació per aconseguir que tothom pogués sortir de l’edifici situat al carrer de la Vall d’Aro 3, al barri de la Trinitat Nova.

D’aquesta manera, els Bombers van utilitzar unes caputxes d’evacuació per a set de les tretze persones evacuades. Aquests mecanismes proporcionen oxigen a les persones afectades i aconsegueixin que no s’intoxiquin per la inhalació de fum.

Afortunadament no va haver de lamentar-se cap víctima mortal, al contrari que altres incendis de la ciutat comtal. Només aquest dilluns, 3 de maig, una dona de 89 anys ha perdut la vida després de quedar atrapada en un incendi al seu habitatge del barri de la Marina de Port, al districte de Sants-Montjuïc.

D’igual manera, aquest cap de setmana els Bombers han hagut d’atendre diversos incendis de la província de Barcelona, dels quals només s’ha hagut de lamentar la dona de 89 anys anteriorment mencionada. Així, el Barcelonès és la comarca que més incendis ha acumulat aquest cap de setmana, ja que els serveis d’emergències han hagut d’apagar flames a Manresa, Badalona, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet.