La policia ja té el resultat de la sang trobada al vaixell de Tomás

Ho ha confirmat ja el Laboratori de Criminalística de Santa Cruz de Tenerife

Ho ha confirmat ja el Laboratori de Criminalística. Les restes de sang que es van trobar en el vaixell de Tomás Gimeno no són de les dues nenes desaparegudes, Anna i Olivia, les seves dues filles. Pel que sembla, aquestes restes serien precisament d'ell, i no de les petites. Així ho han confirmat ja diversos mitjans locals de Canàries.

Es tracta d'una dada bastant significativa, perquè el fet que aquesta sang hagués estat de les nenes podria haver fet que el cas s'acostés cada vegada més a un crim i no a una desaparició o segrest, com encara s'estaria tractant.

Cal esmentar que en l'últim dia van ser diverses les informacions que van sorgir, assegurant que les recerques portaven cada vegada més cap a un possible assassinat de les nenes per part del pare, però aquesta dada pot fer variar el rumb del cas, perquè no s'ha confirmat que aquesta sang era de les nenes.

Es tractava d'una de les dades més rellevants que estaven encara a l'espera de confirmació i que podien aportar una mica més de llum al cas. Cal recordar, sobre el tema del vaixell, que el pare va salpar en ell la nit de la seva desaparició, és per això que es va registrar més tard, quan va ser trobat, per a intentar trobar alguna pista sobre el cas. Va ser llavors quan es van trobar les restes de sang.

Segons s'ha pogut saber, el pare va pujar al vaixell la nit del 27 d'abril, dia de la desaparició dels tres, però ho va fer sol, sense la companyia de les seves filles. Va ser captat així per les càmeres de la Marina de Tenerife. Sí que és cert, no obstant això, que un vigilant de la zona el va veure carregar diverses maletes i bosses en l'embarcació.

No sols això, sinó que poc després que les autoritats trobessin el vaixell surant sol i a la deriva, es va trobar també, prop del lloc, una cadira de retenció infantil que pertanyeria a una de les nenes, recordem que són molt petites perquè la més gran té 6 anys i la menor tan sols un.

De moment és tota la informació nova que es té sobre el succés, malgrat que ahir es va realitzar un segon registre a la casa de Tomás, en saber-se que es va passar per allí abans de desaparèixer amb les seves filles. Sobre això encara no s'ha informat, per la qual cosa no se sap si els investigadors han pogut trobar pistes rellevants allí.

La declaració de la mare de les nenes

Una altra de les coses que sí que s'ha revelat en l'últim dia ha estat la declaració exacta que la mare, Beatriz, va donar en el seu moment a la Guàrdia Civil, després d'haver denunciat la desaparició de les seves dues filles. Unes paraules en les quals assegurava que Tomás li deia que no tornaria a veure a les nenes i també que coneguts d'ell havien rebut missatges de comiat.

«Torno a parlar amb ell gairebé a les 22.00 hores i és on em diu que no em preocupi, que ell cuidarà bé de les nenes, però que no els tornaré a veure més. Me'n vaig a la caserna i des d'allí també parlo amb ell. L'última vegada que parlem és a la 1.30 de la matinada. Des de llavors té el telèfon apagat», va assegurar la dona.

«Em poso en contacte a més amb tots els amics del cercle més pròxim i tots em diuen que no saben on està, però que també han rebut missatges de comiat», va explicar també Beatriz, que assegura que els pares d'ell li van dir el mateix quan els va preguntar per Tomás, que havia marxat dient adeu «en un to que ells interpreten com de comiat».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari