Part superior d'un cotxe de policia amb el llum blau encès

El crit desesperat de la Marta, una catalana que busca el seu fill des de fa mes i mig

Aquesta mare de Caldes de Montbui denuncia que el seu exmarit —i pare del nen— se l'ha endut a l'estranger

Marta Ramos, una dona veïna de Caldes de Montbui, ha denunciat que el seu fill Marc, de 10 anys, fa un mes i mig que està desaparegut. En aquest sentit, la mare ho ha explicat en un vídeo que ha penjat a les xarxes socials en el qual ha assegurat que se l'ha endut el seu pare, del que està divorciada des de fa sis anys, a l'estranger.

Ramos, que té altres dos fills amb el seu exmarit, ha assenyalat que des de principis de setembre no té cap contacte amb el seu fill petit. En aquest sentit, ha posat en marxa els mecanismes legals amb la seva advocada, tot i que ha denunciat que «els temps de la justícia no són els mateixos que els d'una família a qui han robat un fill».

Des de fa dos anys, la Marta i el seu exmarit tenen la custòdia compartida dels tres fills. Els dos més grans, un noi i una noia, tenen poca relació amb el seu pare i no s'han deixat manipular, segons ha assegurat el digital 'El Caso' després d'entrevistar la dona. El citat mitjà ha explicat que des del divorci l'exparella ha estat diverses vegades al jutjat, amb els fills enmig de les disputes.

No en sap res del seu fill des de principis de setembre

Els Mossos d'Esquadra estan investigant el cas després que el passat 6 de setembre rebessin la denúncia de la Marta per la desaparició del seu fill Marc. Segons la denúncia, el nen havia d'haver tornat a casa de la seva mare després d'estar amb el seu pare, fet que no es va produir. En aquest sentit, la dona ha assegurat que el menor ha estat segrestat pel seu pare.

En aquest sentit, la Marta Ramos ha denunciat que no s'està buscant el seu fill i que les respostes de les autoritats judicials són que té dret a demanar, però que no tenen recursos per ajudar-la. Davant aquesta situació demana celeritat a les autoritats per tal de localitzar el seu fill.

El pare està casat amb una dona ucraïnesa

Segons ha explicat el digital 'El Caso', el pare del nen està casat des de fa uns anys amb una altra dona, de nacionalitat ucraïnesa, amb qui té un fill. La mare, en una entrevista al programa 'El món a RAC1', ha assegurat que el seu exmarit va aprofitar la setmana en què tenia dos dels seus fills, ja que el gran no en vol saber res, per endur-se el Marc, deixant la filla mitjana amb un familiar.

La Marta ha explicat que va parlar amb el seu exsogre, pare del seu exmarit, després de la desaparició del seu fill i que va dir-li que «ja s'ho trobaria». Així mateix, assegura que el Marc tenia un telèfon mòbil el número del qual «ja no existeix».