Mossos d'Esquadra

Un camioner condueix completament borratxo per l'AP-7

Tampoc va respectar el temps de descans obligatori

Els Mossos d'Esquadra van denunciar penalment el dimarts un conductor d'un camió pesant amb una taxa d'alcohol quatre vegades superior al màxim permès. A més, conduïa sense respectar el descans diari obligatori. Els agents el van interceptar quan feien un control de vehicles pesants a l'AP-7 a Martorell. El camioner portava una càrrega d'hortalisses i circulava en sentit nord.

El control del tacògraf va mostrar que havia reduït un 35% les hores de descans obligatòries. La prova d'alcoholèmia posterior va rebel·lar que conduïa amb un nivell quatre vegades superior al permès en aquest tipus de vehicle. El conductor va ser citat per presentar-se al jutjat de Martorell.

L'AP-7, a l'ull de l'huracà

A més, els Mossos d'Esquadra han detingut almenys quatre persones pels aldarulls del 13 de novembre durant el tall de l'AP-7 a Girona, tot i que la xifra pot augmentar. Se'ls acusa d'atemptat a l'autoritat i de danys. Almenys una de les detencions s'ha fet a Pineda de Mar.

Després del desallotjament de l'autopista, la tensió es va traslladar als carrers de Salt, on un grup d'encaputxats va llançar tot tipus d'objectes contra la línia policial, que va respondre amb bales de foam. També es va formar una barricada al carrer Major. El tall de l'AP-7 a Girona es va convocar després que fos desallotjat el de la frontera.

També et pot interessar...