YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Acaba amb la vida de la seva ex després de saber que estava amb un jove de 15 anys

També va atacar l'adolescent, que finalment va poder salvar la seva vida

Un agent dels Mossos durant la detenció d'un sospitós amb les mans immobilitzades
També va atacar l'adolescent, que finalment va poder salvar la seva vida | Mossos d'Esquadra


Caroline Kayll, una professora de 40 anys, natural del Regne Unit, va ser assassinada brutalment per la seva exparella, un home de 47 anys anomenat Paul Robson, el passat 15 de novembre. El mòbil de l'homicidi va ser la relació que la dona mantenia amb un menor d'edat.

 

La dona assassinada va conèixer Paul Robson durant l'internament de l'home a la presó d'HMP Northumberland, al Regne Unit, mentre ell complia condemna i ella, per la seva banda, exercia la seva feina com a funcionària de presons.

 

L'any 2018, Caroline Kayll va començar el seu romanç amb el perillós exconvicte. La relació sentimental entre ells tan sols va durar dos anys. El 2020 trencaven el festeig i poc temps després la professora iniciava un idil·li amb un jove de 15 anys que li havia cridat l'atenció.

 

La seva exparella va descobrir la nova il·lusió de Caroline Kayll i, lluny de continuar cadascun amb la seva vida, el presumpte assassí va decidir martiritzar per la resta dels seus dies la mestra.

 

Paul Robson li va fer xantatge i la va extorsionar durant un temps. Segons informa el mitjà local 'The Sun', l'homicida va arribar a vendre-li el seu silenci a Caroline Kayll per 35.000 lliures esterlines.

 

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

 

La dona es va veure obligada a pagar-li perquè aquesta informació no veiés la llum. Fins i tot, l'exparella de Paul Robson va demanar un crèdit bancari per valor de 10.000 lliures per a donar tots els diners que li demanava l'antic pres de la presó de Northumberland.

 

En aquella època, Caroline ja exercia com a mestra al Regne Unit, per la qual cosa l'assassí sabia que, si es coneixia la relació entre la dona de 40 anys i l'adolescent de 15 anys, podria «arruïnar-li la vida».

 

Robson va assassinar la seva exparella després d'extorsionar-la

El mes de novembre de l'any passat, l'exnòvio de Caroline va canviar de parer. Els xantatges i l'assetjament a la britànica es van tornar insuficients per a ell. Paul Robson va decidir donar l'últim pas en la seva venjança contra la qual un dia va ser la seva parella.

 

L'exconvicte va assassinar Caroline Kayll el 15 de novembre de 2020 d'una manera brutal i amb acarnissament. Ell s'allotjava a Glasgow, juntament amb un amic. Aquell dia va agafar el cotxe i es va dirigir a Linton, on residia la seva recent exnòvia. Unes càmeres de seguretat, pròximes a la casa de la professora van captar a Paul Robson al voltant de la casa de Caroline Kayll.

 

 

De camí a casa de la seva ex, va parar a comprar en una gasolinera, on una vegada més va ser gravat gràcies a les càmeres de vigilància de l'establiment. Allà va comprar un paquet de tornavisos, dues ampolles d'amoníac, unes alicates i una clau anglesa de considerable grandària.

 

Un cop aconseguit el material, es va dirigir cap a la casa de Caroline Kayll. Paul Robson es va colar per la porta del jardí i va entrar al domicili de la seva exparella sense dir res, segons relata l'adolescent al diari local.

 

L'exconvicte va agredir la professora. Li va clavar diverses punyalades al llarg del seu cos i li va propinar diversos talls a la cara. A més, li va tallar els cabells amb un ganivet de cuina, unes tisores i un ganivet especial per a carn. Quan va acabar, va abocar l'amoníac pel seu cos.

 

Després, es va acarnissar amb l'adolescent. Ell també va rebre una brutal pallissa i diverses punyalades. Però en aquest cas, el jove va aconseguir salvar la seva vida.

 

Paul Robson va deixar les víctimes incomunicades després emportar-se els seus telèfons mòbils, però incongruentment va avisar el veí de la professora del que ell mateix havia fet, el qual va alertar els serveis d'emergències sanitàries.

 

Quan va tenir els telèfons en el seu poder, l'assassí va aprofitar per difondre mitjançant les xarxes socials i el correu electrònic els missatges intercanviats entre la dona i l'adolescent per donar a conèixer la relació sentimental entre ells.

 

Caroline Kayll va estar viva durant les 36 hores següents al violent episodi, perquè va estar connectada a una màquina de suport vital fins que va morir. El menor es va recuperar de les ferides i va interposar la pertinent denúncia.

 

Paul Robson va ser detingut l'endemà dels fets. Ara s'haurà d'enfrontar al judici per l'assassinat de Caroline Kayll i per l'intent d'homicidi a l'adolescent. No obstant això, el condemnat assegura que ell no és l'assassí i que, a més, ell també va ser víctima de l'atac.


Comentaris

envia el comentari