Foto dels agents de la Guàrdia Civil.

Mata la xicota del seu nebot, de 33 anys, i se suïcida a València

Els fets han passat entre les 7.30 i les 8.00 del matí d'aquest dimecres

Una dona de 33 anys ha mort de manera molt violenta aquest dimecres al matí a Alginet, a València. Alhora, també ha mort un home de 64 anys després de precipitar-se per la finestra del domicili.

L'home, com ha declarat la Guàrdia Civil, ha mort de seguida. S'investiga ja el cas d'homicidi, suposadament en mans de l'home, encara que es descarta que sigui per violència de gènere.

Els fets s'han produït entre dos quarts de vuit i les vuit del matí d'aquest dimecres 10 d'agost. Alginet està consternat després d'aixecar-se amb aquesta terrible notícia.

Foto de la comissaria de la la policia local d'Alginet.
La Policia Local d'Alginet treballa amb la Guàrdia Civil per esclarir els fets. | Europa Press
 

Es descarta la violència de gènere

La Guàrdia Civil ha declarat aquest mateix matí que descarten del tot que es tracti d'un cas de violència de gènere. La principal raó és perquè tots dos no mantenien cap mena de relació sentimental.

La dona de 33 anys ha mort per una punyalada. Ara, els agents intenten esclarir els fets, però la policia té clar que ha estat l'home de 64 anys. La dona residia amb el seu nebot i els seus fills.

▶️ Vídeo del dia

Segons fonts oficials, era l'oncle del seu marit, un home de 64 anys de nacionalitat romanesa. Suposadament, s'hauria llançat per la finestra amb la intenció de suïcidar-se després de matar la dona d'una punyalada.

Cap a les 12.00 del migdia la comissió judicial estava procedint a l'aixecament dels dos cadàvers. També s'ha decretat el secret de les actuacions judicials.

Augmenta la criminalitat

Tot i que és cert que Espanya és un dels països més segurs d'Europa, aquests últims anys les dades han anat canviant.

Pel que fa al volum de criminalitat, cada cop és més alt. S'ha passat de registrar 430.176 fets delictius l'any 2021 a 550.150 des de començament d'aquest 2022.

És evident aquest augment de la taxa de criminalitat, sobre la qual els experts assenyalen que «tindrem un dels anys amb més índex de criminalitat».

A més, també podem veure un augment en els casos de violència de gènere, que no cessen ni amb la visibilitat ni amb la protecció que el govern dona a les víctimes. Segons el Ministeri d'Igualtat, «el nombre de dones assassinades per violència de gènere a Espanya puja a 25 el 2022 i a 1.155 des del 2003, que va ser quan es van començar a recopilar dades».