Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Incendi

Segon vehicle incendiat avui a l'AP-7: 5 dotacions dels Bombers hi treballen

Afortunadament, els tripulants del vehicle no han resultat ferits

Els incendis no donen treva a Catalunya i l'AP-7 ha estat de nou protagonista on, en el dia d'avui, s'han incendiat dos vehicles.

Segon incendi del dia a l'AP-7 en direcció a Girona. D'aquesta manera, ha cremat per complet una autocaravana, però, afortunadament, els passatgers del vehicle es trobaven fora i no han resultat ferits.

L'avís del succés, s'ha produït al voltant de les 18:00 d'aquesta mateixa tarda i hi han treballat cinc dotacions. Així ho han informat els professionals de l'àmbit a les seves xarxes socials:

«Ha cremat completament una caravana a Biure, a l'AP-7 km 14 direcció Girona. Hi hem treballat 5 dotacions per apagar el foc i controlar que no es desenvolupés al marge de la carretera. Els tripulants estaven fora del vehicle».

Un altre incendi a l'AP-7

Els Bombers han donat per estabilitzat l'incendi que des de primera hora del matí crema una zona de vegetació a tocar de l'AP-7, a la Jonquera, a l'Alt Empordà.

Amb l'estabilització, també s'ha obert un carril de circulació en sentit Girona i s'ha restablert la circulació de trens d'alta velocitat, que s'havia interromput.

El balanç provisional és d'unes 4,34 hectàrees de vegetació afectada i a hores d'ara hi continuen treballant una vintena de dotacions.

Els Bombers han rebut l'avís a les 08:32 hores quan un vehicle s'ha incendiat al punt quilomètric 6 en direcció sud i el foc s'ha estès pel voral.

Així, els Bombers han treballat amb 5 mitjans aeris i 26 terrestres (10 lleugers, 16 pesants) en l'incendi del voral de l'AP-7, a la Jonquera. Hi havia tres hectàrees afectades, segons els agents rurals, però no consten persones ferides.

No bufava tramuntana, per la qual cosa els Bombers de la Generalitat han estat optimistes amb l'extinció del foc. 

Cues quilomètriques

A més a més, segons ha informat Trànsit als seus canals d'informació com Twitter, els equips viaris desplaçats fins al punt de l'incendi han fet desviaments per la sortida 1 de l'AP-7 a La Jonquera. Les retencions s'han produït entre els punts quilomètrics 0,00 i 5,55. 

Les cues, però, sembla que poden anar més enllà. Els equips treballen també per a poder retirar el vehicle que crema al voral de la carretera.