Imatge d'agents de la Guàrdia Civil en el lloc on un home ha matat a trets al seu cunyat i després s'ha suïcidat

Mata a trets al seu cunyat i es treu la vida prop d'un col·legi a Espanya

Les autoritats han confirmat una agressió amb arma de foc entre dues persones i la seguretat ciutadana està garantida

Un tràgic succés va ocórrer ahir al matí trencant així la tranquil·litat a El Viso del Alcor, una localitat de la província de Sevilla. Un veí de 60 anys va morir a mans d'un familiar seu, que després va acabar suïcidant-se. Segons les primeres informacions, es tractaria d'una baralla entre cunyats.

L'alcalde del municipi, Gabriel Santos, ha confirmat al diari 'ABC' que la víctima és el cunyat de l'agressor. Els fets van tenir lloc ahir al matí, cap a les 09.30 hores, al mig del carrer del municipi. L'autor dels fets va matar a trets al seu cunyat després d'una baralla, per motius que no han transcendit.

Els serveis d'emergència van rebre l'avís d'un tiroteig als voltants d'un col·legi, a l'esmentada localitat. El lloc exacte dels fets és el carrer de Joan Miró, a prop del centre educatiu. Afortunadament, tot ha passat quan els alumnes ja eren dins de l'escola.

Agressió amb arma de foc

Segons confirmen les fonts oficials, no cal lamentar més persones afectades a l'incident, ja que el tiroteig no ha posat en perill la vida dels alumnes perquè ja eren a classe. Els fets van passar molt ràpidament, i tampoc no van estar en risc les vides d'altres persones durant l'agressió.

Imatge de dos cotxes de la Policia Local i una cinta que prohibeix el pas al lloc dels fets
Hi ha oberta una investigació per aclarir els fets | AGENCIAS

Les primeres informacions de la Guàrdia Civil apunten una agressió amb arma de foc d'una persona cap a una altra. La víctima va morir a l'acte fruit dels trets, i els efectius mèdics no van poder fer res per ell. L'agressor va intentar suïcidar-se, encara que inicialment van aconseguir salvar-li la vida.

L'home va ser traslladat a un centre hospitalari amb lesions molt greus i, un cop allà, va ser atès de les ferides, però finalment va morir. A hores d'ara encara no han transcendit les circumstàncies del succés ni els motius de la discussió que acabat resolent-se amb dues persones mortes.

Prioritat, la seguretat ciutadana

Després del succés, l'alcalde de la localitat sevillana ha confirmat que l'autor dels trets i la víctima eren coneguts al poble. Alhora, ha revelat que no procedeixen de famílies conflictives, encara que desconeix els detalls de l'incident. En tot cas, el tiroteig ha causat una gran consternació a la zona on s'ha produït.

Tot i l'espectacular del cas, fonts policials asseguren que l'incident no ha compromès la seguretat ciutadana. I és que atribueixen els fets a una discussió per qüestions personals i descarten qualsevol enfrontament relacionat per la delinqüència. Per això, des de l'ajuntament han demanat tranquil·litat, i no generar alarma social.

El grup d'homicidis ha posat en marxa una investigació per aclarir els fets, ja que ara la prioritat és aclarir l'origen de la disputa i descartar enfrontaments criminals. Un cop fet això, les indagacions seguiran en marxa garantint la seguretat ciutadana.

Tot apunta a una herència

Queden moltes incògnites per resoldre en aquest cas, encara que 'Sevilla Actualidad' apunta a una discussió per una herència com a principal hipòtesi de la disputa. Tot i això, els agents intenten interrogar l'entorn de l'agressor i de la víctima per arribar fins al fons de la qüestió i esperant les conclusions.