Imatge d'arxiu d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra

Matí complicat per entrar a Barcelona per un accident a l'A-2 al Prat de Llobregat

Les afectacions també s'han traslladat a la B-23

Matí complicat per entrar a la ciutat de Barcelona aquest dilluns. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), un accident que ha tingut lloc poc abans de les 09.00 hores a l'autovia A-2, a l'altura del Prat de Llobregat, ha provocat cues importants. Els trams de retencions no han afectat només l'A-2, on la incidència més gran s'ha donat entre els municipis del Prat i Pallejà, sinó també la B-23, entre Molins de Rei i Esplugues de Llobregat. 

Aquest no ha estat l’únic accident a carreteres catalanes que ha hagut de modificar el pas dels vehicles per les vies. Així, l’Equip Viari ha informat dels talls produits per sinistres a les carreteres de Catalunya.

Un jove motorista presenta politraumatismes després d'un accident al Vallès

Estan sent uns dies grisos a les carreteres catalanes. Ahir diumenge un jove motorista va patir un greu accident a un circuit de motocròs de l’Ametlla del Vallès (Vallès Occidental). Segons va informar el Sistema d’Emergències Mèdiques, el motorista de 25 anys va caure de manera agressiva contra el paviment i els cossos de seguretat van rebre l’avís abans de les 11 del matí.

Quan van arribar es va confirmar que el jove havia patit una forta caiguda amb politraumatismes que van situar-lo en un estat molt greu. D’aquesta manera va ser traslladat a l’Hospital de Granollers amb l’ajuda de dues ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del SEM que van aconseguir traslladar el jove ferit sense complicacions.