Matí d'operatius policials a Catalunya

S'han realitzat entrades a Barcelona, Terrassa, Sabadell, Badalona i La Pobla de Mafumet per diversos operatius
Mossos d'Esquadra
La policia catalana ha iniciat diversos operatius policials a Catalunya durant aquest dimecres | Cedida

Els Mossos d'Esquadra han iniciat aquest matí de dimecres, 14 d'agost, dos operatius policials, un d'ells a Barcelona, en conjunt amb la Guàrdia Urbana, on s'han realitzat cinc detencions en narcopisos de la ciutat comtal, i l'altre al Vallès Occidental, al Barcelonès i a Tarragona, en aquest cas l'operació, contra els robatoris amb força, es conjunta amb la Guàrdia Civil. 

 

Entrades a narcopisos de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona han treballat en un operatiu antidroga conjunt a Barcelona que s'ha tancat amb cinc detencions. Des de dos quarts de set del matí els dos cossos policials han treballat en aquest operatiu antidroga conjunt a Barcelona. No es descarten més detencions, segons ha indicat la policia catalana. També s'han intervingut petites quantitats de diverses substàncies.

 

També durant aquest operatiu, s'ha detingut un home, al qual se'l relacionava amb el robatori d'un rellotge de luxe de forma violenta i també s'ha arrestat una altra persona sobre la qual constava un ordre de recerca.

 

 

Robatoris amb bombones de gas freó

Uns 80 agents de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra i 50 de la Guàrdia Civil duen a terme un operatiu policial conjunt contra una organització criminal que feia robatoris amb força de bombones de gas freó.

 

Es duen a terme cinc entrades, de les quals dos a Sabadell i una a Terrassa, Badalona i La Pobla de Mafumet. El grup criminal es dedicava a robar a empreses durant la nit fent encastaments, el mètode del butró o escalament. El gas freó es fa servir per omplir circuits de refrigeració, entre altres usos, i una bombona de 9 kg pot costar uns 1500 euros.

 

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari