Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de desaparegut a Sant Joan de Vilatorrada

Màxima tensió per la desaparició de l'Alan al Bages: 48 hores sense pistes

La policia catalana demana col·laboració ciutadana per trobar-lo

Un jove de vint-i-un anys va desaparèixer el passat diumenge, cinc de novembre, a la localitat de Sant Joan de Vilatorrada. Els Mossos d'Esquadra han fet pública la seva desaparició i agraeixen qualsevol col·laboració ciutadana d'informació relacionada amb el jove. L'Alan anava vestit amb un jersei de color negre i un pantaló de xandall de color fosc.

L'Alan va sortir de casa el passat diumenge i no va tornar a casa. Els cossos policials treballen per a trobar-lo tan aviat com es pugui a la zona del Bages, comarca del municipi. En cas de tenir qualsevol informació relacionada amb el jove que pugui ajudar a trobar-lo la policia demana que es truqui al telèfon 112.

Es demana col·laboració ciutadana

Tal com publiquen els Mossos d'Esquadra al seu perfil de Twitter: «l'Alan va desaparèixer el cinc de novembre a Sant Joan de Vilatorrada. Ajuda'ns a trobar-lo». Es demana col·laboració ciutadana per tal de trobar-lo al més aviat possible.

Un cas similar fa un mes

El passat diumenge, vint-i-cinc de setembre, un altre jove de divuit anys va desaparèixer a Fonollosa, municipi proper a Sant Joan de Vilatorrada. El jove, veí de la urbanització de Canet de Fals va estar localitzat sa i estalvi a casa d'uns familiars de Tordera (Maresme). Francisco va ser localitzat dos dies després que els Mossos d'Esquadra comencessin la investigació per desaparició.

Tant els Bombers de la Generalitat com els Mossos el buscaven des de diumenge, quan la seva família va alertar el servei d'Emergències que el noi, amb discapacitat intel·lectual, no havia tornat a casa. El dispositiu es va centralitzar des de Sant Joan de Vilatorrada.

Segons descrivien els Mossos i els Bombers a través de les seves xarxes socials, Francisco Javier havia desaparegut el diumenge vint-i-cinc de setembre, al matí a Fonollosa. El jove, quan va ser vist per última vegada, duia una samarreta de màniga curta de color marró.

Tal com afirmava la policia catalana, Francisco Javier és un noi de divuit anys, amb cabells castanys i curts i és de complexitat prima. A més, podria estar desorientat.

«En Franciso Javier va desaparèixer ahir al matí a Fonollosa, al Bages. Ajuda'ns a trobar-lo», deien. Finalment, el noi va ser trobat a primera hora del passat dimarts, vint-i-set de setembre.