Imatge d'un home mig despullat a l'interior d'un restaurant

La surrealista escena que es va viure a un bar de Barcelona: despullat integral

Una treballadora va gravar l'escena amb els clients i la resta de treballadors tancats

Una escena surrealista es va viure el passat divendres, quatre de novembre, en un restaurant del Born de Barcelona. Un home es va tancar a l'interior del local de restauració de la capital catalana i va començar a despullar-se. Tot això va ocórrer amb els clients i el personal de restauració que estava treballant en aquell moment tancats dins del local.

Els fets van succeir pocs minuts abans de les onze de la nit al restaurant La Taverna de Coure, situat al carrer de l'Argenteria de la ciutat comtal. Segons ha explicat a través d'una publicació a les xarxes socials la parella d'una de les treballadores, l'home va entrar en un moment donat al local i es va tancar dins amb els clients i els empleats, que es trobaven en aquell moment a l'interior.

La policia va trigar massa a arribar 

Un cop dins l'establiment, l'individu es va començar a despullar i a fer moviments molt estranys, va declarar a la publicació. Una actitud que va portar a les persones que hi eren a l'interior a pensar que potser havia consumit alguna substància estupefaent. Al vídeo es pot veure com l’home es troba a l’interior de l’establiment sense samarreta i realitzant moviments peculiars.

També s'escolta de fons a alguna persona trucant als serveis d’emergències per alertar de la situació. El vídeo el va publicar la parella d'una treballadora del restaurant, @ericnakamotox. Juntament, va penjar unes declaracions de la seva parella, treballadora del local situat al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera:

«Un individu entra i ens tanca a dins. Es comença a treure la roba i a fer moviments molt estranys. Sembla que va drogat. Truquem al 112. En més de 10 minuts encara no arriba la policia». 

Van haver de sortir per la porta del darrere

Després de trucar als serveis d'emergències alertant de la situació van passar més de deu minuts i no va aparèixer ningú. Així doncs, com que cap autoritat feia acte de presència, els responsables de l'establiment van optar per fer sortir a tothom que hi havia a l'interior per una sortida d'emergències. Una de les treballadores també va assegurar que en sortir es va trobar amb un altre individu que es va començar a masturbar davant d'ella.