Dos agents de la policia francesa en un control policial

Un menor de 16 mort i almenys quatre adolescents ferits en un tiroteig a Bordeus

La Policia investiga els fets que han tingut lloc aquesta passada nit de dissabte

Un adolescent ha perdut la vida aquesta passada nit de dissabte en un tiroteig a la ciutat de Bordeus, situada al sud-oest del país. La víctima és un jove de 16 anys que va morir poc després de ser traslladat a l'Hospital Universitari de Bordeus. A més, quatre joves més es troben ferits, tots ells d'entre 13 i 16 anys, segons han informat fonts policials. Dos dels adolescents ferits estan en estat greu mentre que un tercer ha rebut l'alta. Pel que fa al quart ferit està sota pronòstic reservat.

Segons indiquen les primeres investigacions, els cinc joves estaven a la plaça del barri d'Aubiers quan de sobte, «una o diverses persones» van sortir d'un vehicle i els van disparar amb «una quarantena de projectils de gran calibre», ha explicat el sindicat local de Policia.

La Policia no descarta la violència entre bandes criminals

El portal de notícies francès, France Bleu, ha informat que la Policia està investigant les causes dels fets però que, de moment, no es descarta la violència entre bandes criminals. Per la seva part, l'alcalde de la ciutat francesa, Pierre Hurmic, ha declarat que l'incident «sembla una baralla entre barris pel tràfic d'armes automàtiques».

Cal recordar que el barri d'Aubiers va ser també el protagonista d'uns aldarulls que es van viure durant el dia d'Any Nou després que s'incendiessin diversos vehicles i una oficina de correus.