Una menor agredeix el seu pare i destrossa la casa perquè es nega a fer-li el sopar a Galícia

L'home va acabar amb un tall a la mà i un ull de vellut, lesions causades per la filla

Policía Nacional
Una menor agredeix el seu pare i destrossa la casa perquè es nega a fer-li el sopar a Galícia | Policía Nacional

Una jove de 17 anys ha agredit el seu pare a Vigo, a Galícia, després que aquest es va negar a fer-li el sopar quan ella li va demanar. Concretament, l'home li va demanar que «esperés una mica», i la menor va reaccionar d'una manera d'allò més violenta. Després dels fets, la jove va ser traslladada fins a l'Hospital Álvaro Cunqueiro de Vigo amb l'objectiu de realitzar-li una avaluació psiquiàtrica.

La jove va patir un arravatament violent

Els fets van succeir a última hora de la tarda de dijous, segons han fet patent fonts policials recollides a 'España Diario'. Els serveis d'emergències havien rebut un avís per una jove que s'havia tancat en l'interior d'un habitatge i no deixava entrar ningú més.

Quan els agents van arribar a la casa, situada en la zona d'As Travesas, es van trobar que la porta ja estava oberta, motiu pel qual van entrar a interrogar el pare de la menor. Aquest va explicar que la jove havia causat danys a la casa després de patir un arravatament violent.

El pare li va dir que «esperés una mica»

El motiu de l'agressió havia estat la negativa del pare a fer el sopar en el moment que la jove li havia demanat, el qual li va dir que «esperés una mica». A conseqüència de l'atac l'home, de 39 anys, va patir un tall a la mà i va acabar amb un ull de vellut.

Finalment, els policies van prendre la determinació d'alertar els serveis sanitaris, en veure que la jove estava patint un atac d'angoixa i els increpava. Finalment, el personal de l'ambulància va decidir traslladar la jove fins a l'hospital.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari