La menor de 13 anys que va patir una agressió sexual a Barcelona diu que les relacions van ser consentides

La història de la presumpta violació ha fet un gir de 180º quan la nena s’ha despertat del coma induït i ha pogut oferir la seva versió sobre els fets

Nou rumb el que ha pres la història de l’agressió sexual que va tenir lloc el passat divendres, dia 20 de desembre, en un centre comercial de Barcelona. La noia, que havia estat presumptament violada i havia estat induïda al coma a causa de la gravetat del seu estat, ha confirmat que les relacions sexuals que va mantenir amb el jove de 15 anys van ser consentides.

Els Mossos van detenir un jove i el van acusar d’agressió sexual

El passat divendres, els Mossos d’Esquadradetenien a Barcelona a un menor de 15 anys acusat presumptament d’agredir sexualment una jove de 13 anys. Els fets van succeir en un centre comercial de la ciutat comtal, quan alguns treballadors d’una empresa del magatzem van descobrir una parella en un dels lavabos  que hi havia al pàrquing, i la noia estava despullada de cintura cap avall.

D’entrada, els dos joves estaven inconscients, si bé és veritat que el noi va recuperar abans el sentit. En canvi, la jove va haver de ser traslladada fins a l’Hospital Vall d’Hebron, on  va ingressar greu i amb un fort cop al cap,  motiu pel qual se li va practicar un coma induït.

Malgrat que el menor va admetre que havien mantingut relacions sexuals, sempre va afirmar que havia estat amb el consentiment d’ella. Però el fet que la jove estigués en coma dificultava ostensiblement l’avenir de la investigació.

La noia ha despertat i ha confirmat la versió del jove detingut

No ha estat fins avui quan  la jove s’ha despertat del coma etílic que presentava en el moment de l’ingrés en el centre hospitalari. Segons afirma ‘La Vanguardia’, els Mossos d’Esquadra per fi l’han pogut interrogar, i finalment la noia ha confirmat la versió que defensava el jove de 15 anys.

Però no només secunda aquesta afirmació la versió de la menor, ja que  l’informe  mèdic que han emès els facultatius també confirma la notícia: les relacions sexuals entre els dos joves van ser total i absolutament consentides. Ara, caldrà esperar la decisió de la Fiscalia de Menors, tot i que la lògica porta a pensar que, en breus, el detingut quedarà en llibertat.