Un nen de 13 anys amb Asperger, presumptament violat per companys d'institut al Baix Llobregat

El menor hauria rebut insults, amenaces i agressions sexuals múltiples
El nen va patir la violació per part d'alumnes de tercer de l'ESO del mateix institut | Dominiquesa Vallirana

 

Un nen de 13 anys, alumne de l'institut Verge del Roser, un centre concertat de la fundació de les Dominiques a Villarana, al Baix Llobregat, va patir insults, amenaces i diverses agressions sexuals durant el passat mes de novembre, segons avança 'ElCaso'. Els pares del menor han presentat una denúncia davant dels Mossos d'Esquadra per tal d'iniciar una investigació en la qual hi ha, de moment, quatre menors imputats. 

 

La víctima pateix el trastorn d'Asperger, pot mantenir relacions personals amb familiars i amics però no és capaç de mantenir una conversa amb els companys de classe, quelcom que no li havia impedit seguir amb certa normalitat les classes fins al passat mes de desembre. El menor va començar a tenir por dels gossos de casa, es mostrava molt nerviós i fins i tot tenia incontinència urinària. 

 

Amenaces amb matxets

Tot i la negativa el nen finalment va explicar als seus pares que un grup de menors, d'entre 14 i 15 anys i alumnes de tercers d'ESO del mateix institut, l'assetjava i agredia. 'La màfia', com es fa anomenar el grup, van pressionar al menor perquè fumés porros. També van amenaçar-lo amb matxets tot dient-li que «li tallarien els mugrons» si no feia allò que li demanaven, segons s'indica a la denúncia presentada. 

 

Li van demanar jocs de la PlayStation, roba, joies i diners i així van parar les agressions fins que el nen no va poder portar res més. Els pares han trobat a faltar diverses peces de roba i gairebé 300 euros. Quan van deixar de rebre objectes 'La màfia' va agreujar les agressions que van passar a ser sexuals.

 

Tocaments, fel·lacions i intent de violació anal

Durant tres dies 'La màfia' van dur al nen a 'la Pradera' una zona apartada del pati on sota la mirada de sis joves més el van agredir sexualment. A la denúncia es detalla que un dels membres va obligar el nen a fer-li tocaments al penis fins que va ejacular i, segons el relat de la víctima, els agressors també li van fer tocaments. Els seus agressors es van masturbar davant d'ell i van ejacular a la boca de la víctima mentre l'obligaven a empassar-se el semen.

 

Un dels tres dies el van obligar a posar-se a quatre grapes, li van abaixar els pantalons, li van posar vaselina i el van intentar penetrar analment, tot i que no ho van aconseguir, segons s'explica a la denúncia. 

 

Segons assenyala 'ElCaso', els Mossos d'Esquadra han presentat davant el jutge i la Fiscalia de Menors quatre dels cinc agressors, que han quedat imputats, mentre que els altres joves que van participar en l'agressió només consten com a testimonis. A hores d'ara el cas està obert i segueix en fase d'instrucció. 

 

També et pot interessar...