Un menor dispara balins de plàstic contra nens d'un casal d'estiu a Mataró

Els Mossos van detenir l'autor dels fets, encara que no hi han hagut ferits
Un menor dispara balins de plàstic contra nens d'un casal d'estiu | escolamontserratsola.cat

 

Un menor ha disparat balins de plàstic des del balcó de casa seva al pati d'una escola, on hi havia nens d'un casal d'estiu. Segons 'Crónica Global', els fets van passar al migdia a l'escola Montserrat Solà, a Mataró, mentre desenes de nens feien una activitat al pati. Els trets es van fer amb una pistola d'aire comprimit i balins de PVC i no van causar cap ferit gràcies a la distància entre el pati i el lloc des d'on es van disparar.

 

El menor havia protagonitzat incidents similars

Els responsables del casal van interposar una denúncia als Mossos, que han detingut l'autor dels fets i han activat el Servei de Mediació Ciutadana per evitar que el succés passi a majors. A més, han obert una investigació per saber el punt exacte des d'on es van disparar els balins, encara que, segons sembla, va ser des d'un balcó.  

 

No era la primera vegada que el menor utilitzava una pistola d'aire comprimit d'airsoft per disparar balins a altres menors, segons 'La Vanguardia', i hi havia d'intervenir la Policia Local. La investigació es manté oberta i la decisió final passa a les mans del jutjat de Mataró. 

 

També et pot interessar...