EN DIRECTE

🦠 L'última hora del coronavirus a Catalunya i Espanya

Mor en un tràgic accident la filla de 15 anys dels multimilionaris Rothschild i Goldsmith

Ha mort després de ser aixafada pel quad que conduïa
Iris Annabel Goldsmith ha mort de manera tràgica | Twitter

 

La filla gran de Ben Goldsmith i Kate Rothschild, dues de les persones més riques de Gran Bretanya, ha mort als 15 anys, a causa d'un accident en quad. Tot va passar a Somerset, Anglaterra, localitat on els pares de la víctima tenen una granja. En el moment de la tragèdia, Annabel estava passant allí les seves vacances d'estiu.

 

El tràgic accident

La familia està destrossada després de la pèrdua | Twitter

 

Anava a ser l'hereva de les dues dinasties més riques de Gran Bretanya

Tot apunta que el tràgic accident es va produir al voltant de les tres de la tarda. Sembla que Iris es trobava conduint el vehicle tot-terreny quan, per circumstàncies desconegudes, el vehicle va bolcar atrapant-la a sota. Els equips d'emergències no van poder fer res per salvar la seva vida, ja que va morir pràcticament en l'instant després de ser aixafada pel vehicle. Encara que no hi ha dades sobre el seu estat de salut, se sap que l'acompanyava una altra persona.

 

 

La jove anava a ser l'hereva de les dues dinasties més riques de Gran Bretanya.  La fortuna de les famílies Goldsmith i Rothschild es calcula que sobrepassa els 300 milions de lliures. Annabel tenia dos germans, Frank i Issac, de 13 i 11 anys. Ara, està previst que s'obri una investigació per a esclarir les causes que van portar al fet que el vehicle, en el qual viatjava la jove, acabés bolcant.

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Actualitat