Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del vehicle enquistat contra l'església evangèlica a Figueres

Un menor estampa un cotxe luxós a una església: el pare l'havia comprat amb la loteria

El vehicle es va quedar enquistat en la façana de l'església del municipi

Greu imprudència la que es va cometre aquest dilluns al vespre a Figueres. Un cotxe es va quedar encastat en l'església evangèlica del barri del Culubret del municipi gironí aquest dilluns, vint de febrer. Els fets van succeir al carrer Avinyonet de la localitat al voltant de les deu de la nit.

La periodista Anna Punsí va informar dels fets succeïts a través del seu compte de Twitter. Segons ha explicat, la Guàrdia Urbana de la localitat sospita que el conductor del vehicle, de luxe, fos menor d'edat. Així ho van assegurar diversos testimonis que eren presents en el moment del xoc.

El vehicle de luxe va quedar destrossat

Les persones allí presents van confirmar que el conductor es tractava d'un noi d'uns quinze anys. Aquestes mateixes fonts asseguraven que ja l'havien vist dies abans circulant pel barri del Culubret, on va ocórrer l'accident. El vehicle es va estampar contra la façana de l'església evangèlica 'Filadelfia El gran olivo'.

L'incident no va deixar cap persona ferida. Se sospita que el conductor del vehicle va perdre el control després de circular per la rotonda a gran velocitat. Finalment, el cotxe va acabar enquistat contra la façana de l'església.

El pare havia comprat el vehicle amb els diners de la Loteria

Per una altra banda, la periodista ha concretat que el pare del menor va comprar el vehicle de luxe amb diners de la Loteria. Així ho relatava en el seu perfil de Twitter.

«El conductor d'un BMW de gamma alta s'ha encastat contra un edifici al c/Avinyonet; al Culubret de Figueres. La Guàrdia Urbana de Figueres sospita que conduïa un menor de 15 anys. El pare va comprar el vehicle amb la Loteria. Ha al·legat que el duia una filla amb carnet. Ni ferits, ni detinguts». Amb aquestes paraules la periodista adjuntava un petit vídeo on es pot observar el vehicle estampat contra l'església evangèlica del municipi gironí.

Diverses patrulles de la policia i una ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) es van desplaçar fins al lloc dels fets. A banda dels danys materials ocasionats a l'edifici, l'accident no ha deixat cap ferit. Per una altra banda, tampoc hi ha hagut cap persona detinguda pels fets comesos.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!