Un helicòpter del SEM enlairant-se d'un heliport

Un menor de 13 anys, en estat crític per cremades quan manipulava una moto

Un altre jove va resultar ferit de menys gravetat. Els fets van succeir a Sant Joan de Vilatorrada

Greu incident el que es va viure ahir dimecres, 28 de juliol, a Sant Joan de Vilatorrada, a la comarca del Bages. Dos joves, un d'ells de 17 anys i l'altre de 13, van resultar ferits mentre manipulaven una moto, segons informa el diari Regió7. El més petit d'edat va ser qui es va endur la pitjor part, quedant ferit de gravetat i sent traslladat en helicòpter a l'Hospital de la Vall d'Hebron.

Dos joves menors ferits en manipular una moto, un d'ells de gravetat

Un succés va colpejar ahir dimecres, als volts de les 8 de la tarda, la tranquil·litat típica de l'estiu a Sant Joan de Vilatorrada. I és que dos menors d'edat van resultar ferits per cremades quan manipulaven una moto en aquesta població del Bages. Tal com informa el diari Regió7, els fets van tenir lloc a l'interior d'una casa particular situada al carrer 11 de setembre d'aquest municipi.

Segons les informacions publicades per l'esmentat mitjà, l'accident s'hauria produït quan els dos menors d'edat estaven manipulant una moto. Aquesta hauria patit una explosió, que hauria provocat les cremades en els menors.

Quan va passar tot plegat, els joves es van dirigir cap a la font del parc Llobet de Sant Joan de Vilatorrada, segons el Regió7. Aquest parc es troba a tocar del lloc on s'hauria produït l'incident. Els menors es van dirigir allí per intentar apagar-se les flames i diversos veïns de la zona els van poder veure, alertant d'aquesta manera els serveis d'emergència.

Un dels menors, traslladat a la Vall d'Hebron en estat crític

Dels dos menors implicats en l'incident, el noi de 13 és qui es va endur la pitjor part. I és que el jove es troba en estat crític per culpa de les cremades que el foc li va provocar per tot el cos. Per aquest motiu, va haver de ser traslladat d'urgència en helicòpter a l'Hospital de la Vall d'Hebron.

L'altre jove, que té 17 anys i seria cosí de l'altre menor d'edat, va ser ingressat a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. El noi, en aquest cas, va resultar ferit amb un pronòstic menys greu.