ÚLTIMA HORA

💉 Alemanya recomana no administrar la vacuna d'AstraZeneca als majors de 65 anys

Troben un nen de 4 anys tot sol al carrer metre els pares dormien a Sevilla

El menor va sortir desorientat, pensant que no hi havia ningú a casa

Troben un nen de quatre anys, en pijama i plorant enmig del carrer a Andalusia. En concret, el menor ha sortit de casa dels pares a les set del matí d’aquest dimarts a Sevilla, desorientat, perquè creia que no hi havia ningú, però estaven dormint, segons ha informat Emergències Sevilla.

Els pares dormien a casa

Des d’una farmàcia han alertat la Policia Local de la presència d’un nen petit que havia estat localitzat per una dona. Així, els agents s’han personat i un d’ells ha agafat el menor que estava congelat de fred, ja que en aquells moments la temperatura era d’uns 5 ºC i l’ha abrigallat per a donar-li calor mentre esperaven l'arribada d'una ambulància perquè els efectius sanitaris comprovessin el seu estat de salut.

El nen ha explicat als agents policials que s’havia despertat i creia que estava tot sol a casa, per això havia sortit al carrer. A mesura que el petit s’ha tranquil·litzat, ha pogut aportar més informació sobre el seu nom i cognoms, i el camí fins a l’edifici on viu amb els seus pares. En portar-lo a casa, la porta estava entreoberta i els agents han despertat la mare que, completament sorpresa, s’ha fet càrrec del menor i els ha agraït la rapidesa i el tracte dispensat al seu fill.

A més, s’han activat Assumptes Socials de l’Ajuntament de Sevilla per analitzar el succés, per si calia la seva intervenció. Per la seva banda, Juan Carlos Cabrera, tinent alcalde delegat de Governació, ha destacat «l'actuació de la dona que es va detenir a auxiliar al nen, així com la sensibilitat i l'afecte demostrat pels agents amb el petit perdut».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari