El jove català desaparegut fa 15 mesos amb un fill de vuit anys dona senyals de vida

Eric Torres, de 30 anys i del Bages, ha contactat amb la seva família després d'1 any i mig

La família d'Eric Torres, el jove que va desaparèixer fa 15 mesos, l'ha localitzat en un país americà. Segons relata el 'Regió7' a partir de les declaracions del seu germà Jesús, Torres va marxar voluntàriament i assegura que no havia mantingut, fins ara, cap contacte amb la família. La decisió d'aquest jove sallentí de 30 anys ha provocat un xoc als seus familiars i reconeixen que encara l'estan assumint.

Té un fill de 8 anys

La família, que no sabia res d'ell des del passat 21 de desembre del 2018, va aconseguir formalitzar la denúncia de desaparició, després de nombrosos intents, fa poc menys de dues setmanes, el dia 3 de gener. Ara, evidentment, ja està retirada. Tanmateix, la incertesa del seu parador durant tant temps ha preocupat greument els seus pares; fins ara, tot apuntava que la desaparició no havia estat voluntària. A més, cal esmentar que té un fill de 8 anys, que viu amb seva la mare, l'exparella de Torres.

El seu telèfon mòbil va deixar de donar senyal en el moment de la desaparició. De fet, no fa gaire que el número ja pertany a una altra persona. Torres tampoc té registre d'activitat usual a les xarxes socials. La família va explicar també que el jove tenia una malaltia que requeria tractament, fet que va preocupar encara més, ja que no hi havia constància des del setembre del 2018 que Torres hagués anat a l'hospital. Ara, afortunadament, han despertat del malson.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari