PREVISIÓ

Diumenge radiant: arriba el dia més aprofitable del cap de setmana

Un nen de 13 anys se suïcida al País Basc per un presumpte cas d’assetjament escolar

El nen es va llençar per un precipici com a resposta al ‘bullying’ que estaria patint
El menor podria haver-se suïcidat per culpa de l'assetjament escolar | Cedida

 

Commoció al País Basc per les conseqüències d’un possible cas d’assetjament escolar. L’Ertzaintza està investigant el suïcidi d'un nen de tretze anys al municipi de Getxon, a Biscaia (País Basc). Segons ha avançat ‘Onda Cero’, el cos del menor ha aparegut aquest passat dilluns al penya-segat de la Galea, a Biscaia, lloc on el jove s'hauria llançat al mar, saltant des d’un precipici.

 

Un menor es suïcida a causa del ‘bullying’

Actualment els agents de policia estan investigant la mort del nen i així aconseguir determinar les causes que l’han dut a posar fi a la a seva vida. Tot i que els pares del menor han assegurat que recentment l’havien hagut de canviar d’escola perquè estava vivint «un veritable infern».

 

A partir de les declaracions dels progenitors, l’Erztaintza creu que es podria tractar d'un cas d'assetjament escolar. Tot i que ara per ara aquesta és la causa amb més pes, els investigadors continuen tenint sobre la taula diverses hipòtesis i no en descartaran cap fins que no aconsegueixin esclarir els fets després d’analitzar l’entorn escolar, familiar i personal del menor.

 

També et pot interessar...