Un nen de 13 anys se suïcida al País Basc per un presumpte cas d’assetjament escolar

El nen es va llençar per un precipici com a resposta al ‘bullying’ que estaria patint

Acoso escolar
El menor podria haver-se suïcidat per culpa de l'assetjament escolar | Cedida

Commoció al País Basc per les conseqüències d’un possible cas d’assetjament escolar. L’Ertzaintza està investigant el suïcidi d'un nen de tretze anys al municipi de Getxon, a Biscaia (País Basc). Segons ha avançat ‘Onda Cero’, el cos del menor ha aparegut aquest passat dilluns al penya-segat de la Galea, a Biscaia, lloc on el jove s'hauria llançat al mar, saltant des d’un precipici.

Un menor es suïcida a causa del ‘bullying’

Actualment els agents de policia estan investigant la mort del nen i així aconseguir determinar les causes que l’han dut a posar fi a la a seva vida. Tot i que els pares del menor han assegurat que recentment l’havien hagut de canviar d’escola perquè estava vivint «un veritable infern».

A partir de les declaracions dels progenitors, l’Erztaintza creu que es podria tractar d'un cas d'assetjament escolar. Tot i que ara per ara aquesta és la causa amb més pes, els investigadors continuen tenint sobre la taula diverses hipòtesis i no en descartaran cap fins que no aconsegueixin esclarir els fets després d’analitzar l’entorn escolar, familiar i personal del menor.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari