Una menor explica a dues mosses d'Esquadra una violació i aquestes no la creuen

La jove, de 17 anys, ha presentat una queixa pel tracte pejoratiu que va rebre

Mossos d'Esquadra
La jove ha presentat una queixa en la qual explica que va rebre un tracte pejoratiu | Mossos d'Esquadra

Una noia ha presentat una queixa per com la van tractar dues mosses d'Esquadra d'una comissaria del Maresme quan va anar per denunciar una violació en una discoteca de Blanes, segons ha publicat el diari 'Ara'. La víctima era menor en el moment dels fets. Fonts policials han confirmat que Afers Interns està investigant el cas.

Segons ha explicat la noia, que ara ja és major d'edat, va patir una agressió sexual per part de dos joves en un carrer proper a la discoteca un dissabte a la nit del mes de juny. La noia va conèixer a dos nois amb els quals va estar xerrant. Quan un d'ells va marxar al cotxe, l'altre la va agredir entre dos vehicles i quan l'altre va tornar li va proposar fer un trio i que li fes una fel·lació. La noia estava immobilitzada i va trigar uns minuts en poder-se desfer dels dos individus. 

Les agents li van dir que la seva narració no era creïble

El dilluns següent va acostar-se a una comissaria per posar una denúncia, però les dues mosses que la van atendre, segons el seu relat, li van dir que la seva narració no era creïble, perquè no tenia blaus, i van riure's d'ella. Van afegir que anar borratxa comporta aquest tipus de situacions i que moltes noies presenten denúncies falses.

La noia va sortir de la comissaria sense presentar la denúncia. La seva mare es va adonar que passava alguna cosa i va aconseguir que una amiga seva li expliqués el que havia passat. Llavors va acompanyar-la a l'Hospital de Calella per fer-se les proves de transmissió sexual. Els Mossos li van prendre declaració allà i l'endemà va anar a una altra comissaria, a prop de la discoteca, per posar la denúncia. L'agent que les va atendre les va animar a presentar una queixa contra les seves companyes i així ho van fer.

  

  

Quan van presentar la denúncia, els dos joves ja havien estat localitzats pels Mossos, que havien començat a buscar-los arran de l'exploració que li havien fet a l'Hospital de Calella. Ella els va identificar com els autors de la violació.

També et pot interessar...


Comentaris
Xavier
Es normal que de primeres no se la creguessin sino explica be i com a minim porta dades. Hi ha noies que per venjança o per salvarse dun fet, son capaçes de posar falses denuncies. I es normal que mal denunciat, les agents ho filtresin com a fals.
Alexa
Encara no he llegit la notícia però res justifica riure de ningú .
Àfrica
La seva obligació es escoltar i investigar i si resulta que no es cert se l'imposa alguna pena!!!! Però mai donar l'esquena i ments en un cas així!!!!!!!!!
Nélida
Vergonzoso la actuación de las dos mossos de escuadras,luego pedirán respeto.Justicia para esta chica y todas las demás.NO es NO.!!!!!
Núria
Cada dos per tres tenim violacions la que surt vive te sort i a sobres las mossas a qui denuncia es riuen aixo es molt serios no es per riure

envia el comentari