YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Missatge d'Adrián al seu millor amic abans de carregar-se'l a Cerdanyola: «Saber separar-se»

La mare d'Ángel ja l'havia aconsellat en diverses ocasions que el seu amic no era bona companyia

Ángel i Adrían H.M. Aquest últim va atropellar el seu amic a la sortida d'un bar el juliol de 2020
Ángel i Adrián eren millors amics des que eren petits | Instagram

Catalunya ha viscut durant les últimes hores un inexplicable crim protagonitzat per dos joves de Ripollet que havien estat millors amics durant tota la seva vida. Adrían H. M i Ángel van sortir el passat cap de setmana amb els seus amics a un bar. Després d'una baralla ocasionada per una catximba, Ángel va voler tornar a casa caminant amb el seu germà petit.

El seu millor amic Adrián va aprofitar aquest moment per atropellar-lo brutalment dues vegades fins a deixar-lo inconscient i pràcticament mort a terra. Ángel acabaria morint amb 21 anys després que els serveis d'emergències no poguessin fer res per salvar-li la vida.

Si l'acció per si mateixa sembla no tenir cap explicació, un cop es coneix la relació d'amistat tan estreta entre els dos joves encara s'obren més incògnites. Alguns dels amics del 'Negrito', sobrenom amb el qual coneixien a Ángel, han volgut compartir algunes imatges de les xarxes del presumpte assassí que han estat recollides pel digital 'El Caso'.

«Amistat és separar-se i no canviar res»

Tal com es pot veure per les seves xarxes socials, Adrían i Ángel mantenien una relació molt estreta i compartien molts moments junts. Entre els records de la seva amistat destaca una imatge de 2017 que va compartir el mateix Adrián, on apareix juntament amb l'amic a qui acabaria atropellant anys després. Sota, un missatge breu però que ha agafat un nou significat després de la mort del jove: «Una amistat vertadera no és ser inseparables, és saber separar-se i no canviar res».

Captura de pantalla de l'Instagram d'Adrián H.M, en una fotografia amb el seu amic Ángel, a qui va atropellar mortalment a Cerdanyola el juliol de 2020
Captura de pantalla de l'Instagram d'Adrián H.M i Ángel, el seu millor amic a qui va atropellar | El Caso

Segons han explicat altres amics del jove a 'El Caso', Ángel sempre s'encarregava de treure les castanyes del foc al seu millor amic Adrián, qui no dubtava en ficar-se en problemes de manera sovint. En més d'una ocasió, la mare de 'Negrito' ja l'havia aconsellat que s'allunyés del seu amic, ja que només ocasionava problemes i sobre qui l'havien advertit que no era bona companyia. 

El jutge ordena l'ingrés a presó 

Adrián va quedar-se durant uns minuts a l'escena del crim, però finalment va fugir abans que aconseguissin arribar les autoritats. Coneguts i amics de la víctima van col·laborar amb els agents per poder localitzar el presumpte assassí i detenir-lo a casa seva. Ara, el jove ha passat a disposició judicial i el jutge de Guàrdia de Cerdanyola ha dictaminat el seu ingrés a presó.


Comentaris

envia el comentari