Una enigmàtica aparició en una masia de Girona aixeca moltes preguntes

Pocs dies abans en va aparèixer una altra a 35 quilòmetres de distància

Imatge d'arxiu d'una masia abandonada
La misteriosa llum ha aparegut en una casa enmig de la muntanya a Llagostera | Pixabay

Enigmàtica llum en una masia del Gironès. Segons ha compartit ‘La Vanguardia’ el propietari d’una casa de Llagostera, José Luis, els ha compartit imatges de la càmera de vigilància en les quals es pot observar una estranya llum que es mou erràticament i, segons explica, aquest fenomen «es produeix de nit en una zona aïllada sense enllumenat públic, en plena muntanya».

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

L’origen de la llum, un misteri

A més a més, José Luis també afirma que és «del mateix estil o patró que el fenomen observat en la masia de Sant Feliu de Buixalleu». Un municipi del Baix Empordà que es troba a uns 40 quilòmetres de distància i a on, pocs dies abans, també es va poder observar una estranya llum de les mateixes característiques.

El vídeo del primer cas també es va fer viral i molta gent va aportar la seva hipòtesi, explicant que podria ser un animal, com un ocell, una cuca de llum o una aranya, o també una bossa de plàstic o la llum d’una llanterna. Tanmateix, el propietari assegura: «No tinc cap hipòtesi per a saber què és. El que sí que puc dir és que no és un insecte, ni un animal nocturn, ni un reflex de la lluna, llum o llanterna, etc.».

En aquest sentit es justifica, explicant: «Les papallones nocturnes fan un vol similar, però la seva forma és diferent i no volen tan de pressa. Les aranyes fan reflectir els fils i se'ls veu les potes. Els animals més grans veuen reflectida la seva forma més clarament». Sigui com sigui, en tots dos casos, la llum misteriosa captada per les càmeres de seguretat té la forma globular similar i també es mou de la mateixa manera, però en cap cas es coneix el seu origen amb certesa.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari