Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un agent dels Mossos d'Esquadra realitzant una detenció

Mofa, pallissa i robatori a un discapacitat enmig d'un carrer a Catalunya

L'incident va succeir a Palafrugell | Van gravar l'agressió i la van pujar a les xarxes socials

Lamentable incident el succeït a la localitat de Palafrugell, al Baix Empordà. Els Mossos d'Esquadra han informat de la detenció de dues persones després d'apallissar i robar a una persona amb discapacitat. A més, després d'això, ho van fer públic a les xarxes socials. 

Els fets, segons la policia catalana, es remunten a la tarda del 20 de juny. L'incident va succeir quan la víctima de l'agressió anava a treure diners d'un dels caixers de la localitat. En aquest moment, un conegut seu va creuar una furgoneta per impedir-li el pas. 

La situació es va complicar quan l'home el va començar a apallissar fins a fer-lo caure a terra. Mentre això estava passant, el segon individu implicat en la greu agressió, va començar a enregistrar-ho. 

Amb la víctima a terra, l'agressió no es va aturar. Un dels detinguts va seguir donant puntades de peu mentre en feia mofa amb l'altre arrestat. La persona que ha patit el robatori i agressió té una discapacitat funcional i cognitiva del 42%.

Un cop ja estava malferit al mig del carrer, es van aprofitar d'ell i li van robar els pocs diners que portava a sobre. Tot seguit, les dues persones van fugir del lloc dels fets.

La víctima no havia patit prou mal que l'endemà va comprovar que els sospitosos havien penjat a les xarxes socials un vídeo. En aquest es veia com els dos homes se'n reien d'ell mentre li clavaven la pallissa.

La persona agredida va posar en coneixement dels Mossos d'Esquadra aquests fets. La policia catalana va iniciar una investigació i, l'endemà de la greu agressió, es va poder detenir un dels agressors a Palafrugell. El 22 de juny es va aconseguir enxampar a l'altre implicat a la Bisbal de l'Empordà.

Tots dos van quedar detinguts i han hagut de respondre per un delicte de robatori amb violència i descobriment i revelació de secrets. Els dos han quedat en llibertat amb càrrecs.