Carlos Sarrià

Mor amb 20 anys el tiktoker alacantí Charlie: «ens veiem en una altra vida»

Acumulava 2,3 milions de seguidors relatant la seva lluita diària contra el càncer

Charlie, l'influencer espanyol que acumulava més de dos milions de seguidors a Tik Tok, ha mort víctima d'un càncer. El tiktoker es va fer famós precisament en narrar la lluita contra la malaltia a través de les seves xarxes socials. Ell mateix s'ha acomiadat amb un «fills de puta, ens veiem a l'altra vida».

Charlie sempre es va caracteritzar per fer front a l'adversitat amb un gran sentit de l'humor. Això el va fer molt popular a les xarxes socials, èxit que va aprofitar per visibilitzar la lluita contra el càncer. En la seva darrera publicació, l'1 d'agost, descrivia el dur moment que estava travessant.

Aquest influencer feia molt de temps que lluitava contra la malaltia, i aquest estiu va patir una dolorosa recaiguda. A principis d'agost la situació va empitjorar greument, i finalment, s'ha produït el desenllaç fatal. Les xarxes socials estan de dol per la mort d'aquest jove.

La seva última publicació

L'1 d'agost, Charlie va penjar un últim vídeo parlant de les dificultats per les quals estava passant. «Les estic passant magres», va explicar, «he tingut un fecaloma, molt mal de budell, uns dolors increïbles». Va relatar que no tenia ni ganes d'agafar el mòbil, però finalment ho va fer.

Carlos Sarrià
Charlie explicava el seu dia a dia a les xarxes socials | INSTAGRAM

«Us dec una disculpa perquè em doneu suport diàriament, però a partir d'ara intentaré estar més actiu», va aclarir. L'influencer solia explicar com anava el seu procés de recuperació amb un subtil humor negre, fent acudits i rient amb els seus seguidors. Era un dels usuaris de Tik Tok amb més presència.

Conscient que el seu final era a prop, el jove influencer va preparar una publicació anunciant la seva mort. «Adeu, fills de puta, ens veiem a l'altra vida», és el missatge que avui s'han trobat els seus seguidors al seu perfil. De seguida han començat a arribar els missatges d'afecte.

Emotiu missatge de la seva xicota

Altres influencers espanyols com DJ Luc Loren i Mihail Amoli han expressat el seu dolor en assabentar-se de la trista notícia. «Cor encongit, descansa en pau», va publicar el primer. «Charlie, no em fotis, digues-me que això és una conya», va escriure el model Mihail Amoli a la publicació de l'adeu del seu amic.

Però si hi ha un missatge especial entre tots els altres, aquest és el que ha deixat la xicota de Charlie. Es tracta de la influencer Lanenah, que va acompanyar la seva parella durant tot el procés de la malaltia i que ara se n'ha acomiadat. Ho ha fet amb un emotiu missatge que ha commogut tothom.

«Gràcies per ensenyar-me què és l'amor, tant de bo altres tinguin la sort de tenir una cinquena part del que nosaltres vam tenir. Gràcies per no jutjar-me mai, per quedar-te i per confiar en mi. Gràcies per no tancar-te i per deixar-me formar part del teu camí», ha escrit la influencer com a comiat.

Qui era Charlie?

Charlie es deia en realitat Carlos Sarriá, i acumulava 2,3 milions de seguidors a Tik Tok. Apareixia amb la cara pàl·lida, el cap calb per la quimioteràpia i sempre amb un somriure. Als seus vídeos feia acudits sobre la seva situació, ensenyava el que és el càncer i mostrava el seu dia a dia.

Carlos Sarrià
Charlie i la seva parella en una de les seves publicacions | INSTAGRAM

Carlos vivia a Alacant i va començar com influencer a Instagram explicant el seu dia a dia abans de tenir la malaltia. Quan li van dir que tenia càncer va decidir explicar com vivia la malaltia. A més, la seva afició als videojocs el va portar a obrir un canal de Twitch per jugar amb la comunitat.

Quan tenia 13 anys es va desmaiar a la cuina de casa seva i li van diagnosticar un càncer. Tenia un sarcoma d'Ewing, un tumor que afecta els ossos i els teixits. Fa unes setmanes el càncer li va fer metàstasi i ahir, 22 d'agost, va morir deixant orfes més de dos milions de seguidors.