Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu de la sirena d'un vehicle de la policia

Mor amb 25 anys en posar-se pega al penis per no embarassar la seva parella

No tenien cap protecció i van optar per fer servir un adhesiu

Un jove de 25 anys ha mort a l'Índia després d'haver-se posat cola al penis per evitar deixar embarassada la seva parella durant una relació sexual.

Un cas que ha succeït a l'Índia, segons han publicat els mitjans locals. El noi, Salman Mirza, estava amb la seva parella en un hotel, tot i que no el van trobar allà.

Sembla que ell i la seva parella, Juhapura d'Ahmadabad, s'havien registrat en un hotel de la zona el passat 22 de juny. Segons han informat fonts policials, poc després el jove ja va ser trobat inconscient.

Tot i això, no va aparèixer a l'hotel, sinó al mig d'un carrer, entre uns arbustos pels voltants del lloc on havien de passar la nit.

A més, un conegut de la víctima hauria estat qui el va trobar. L'home, en veure'l, se'l va endur a casa seva. No obstant això, com que el seu estat de salut era greu, ràpidament el va traslladar a un hospital. 

Així doncs, el noi va ser traslladat fins a l'Hospital Civil de Sola. Allí va morir poc després arribar, ja que els metges no van poder fer res per salvar-li la vida.

De moment, no s'han conegut més detalls sobre els fets. Sí que s'ha esmentat que el noi hauria mort després de patir una fallada multiorgànica, a més d'algunes complicacions. 

Tot i això, no és segur que la seva mort hagi estat conseqüència directa d'haver realitzat aquest acte. No obstant això, aquest podria haver empitjorat el seu estat de salut.

Anaven drogats durant els fets

Els dos joves s'haurien drogat poc abans que tot passés. De fet, el motiu que no portessin protecció, però sí cola, era perquè el feien servir per inhalar. 

«Portaven l'adhesiu, ja que de tant en tant el barrejaven amb blanquejador per inhalar-s'ho», ha explicat un dels responsables de la investigació.

És el que haurien fet en aquesta ocasió. Sembla, però, que aquesta vegada van ser més enllà i van decidir utilitzar-lo de forma massa perillosa.

Així doncs, després de drogar-se, el noi es va posar la cola al penis amb la intenció de no deixar la seva parella embarassada.

«Com que no tenien cap protecció, van decidir aplicar l'adhesiu en les seves parts íntimes per assegurar-se que ella no quedés embarassada», explica també el responsable de la investigació. L'objectiu era crear una espècie de protecció, com la d'un preservatiu, però amb l'adhesiu. 

El seu estat de salut hauria empitjorat en un primer moment per les drogues consumides. No obstant això, haver-se posat cola al penis no va millorar les coses.

Així doncs, després que la seva salut empitjorés greument, els metges ja no van poder fer res per salvar-li la vida. Va acabar morint després de l'incident.

De moment, ja se li ha realitzat una autòpsia per intentar determinar amb més exactitud les causes de la mort.

Un cop tinguin els resultats, amb l'informe del forense, es podrà confirmar el motiu de la mort i si realment la cola hi va tenir alguna cosa a veure.

  • També et pot interessar: Josep, a la recerca i captura per un crim a Espanya: perillós i diverses identitats