Sarah Harding

Mor amb tan sols 39 anys la cantant Sarah Harding

Sarah Harding, ex de Girls Aloud, va morir a causa d'un càncer de mama

Sarah Harding, artista britànica de renom i excomponent de la banda Girls Aloud, ha mort aquest diumenge als 39 anys, a causa d'un càncer de pit contra el qual ha lluitat durant més d'un any. Marie, la seva mare, ha anunciat la notícia a través d'Instagram, en un text acompanyat d'una foto de Sarah en blanc i negre.

«Molts de vosaltres coneixíeu el combat de Sarah contra el càncer i sabeu que va lluitar amb força des del seu diagnòstic fins al seu últim dia. Se n'ha anat plàcidament aquest matí», va escriure. «Sé que no li agradaria que la recordessin per la seva lluita contra aquesta terrible malaltia», escrivia la mare, ja que «era un estel brillant, i espero que així pugui ser recordada», va confessar la dona.

[Instagram] CTcNfE0o3X5 [/ instagram]

Sarah Harding va morir als 39 anys víctima d'un càncer de mama

En aquest missatge tan emotiu i punyent, la mare agraeix a tots el gran suport que va rebre Harding en els últims mesos. Feia tan sols sis mesos que Sarah Harding havia confessat en les seves memòries ('Hear Em Out'), publicades per 'The Times', que no arribaria viva als finals d'aquest 2021. El càncer de pit que patia li havia produït metàstasi.

La famosa cantant va reconèixer sense embuts que dir públicament el seu greu diagnòstic fa uns mesos va ser un fet «aterridor». Tanmateix, per a ella era «el correcte», especialment pels seguidors de la seva música. De fet, Harding intentava, segons ella mateixa, «viure i gaudir cada segon de la seva vida, sense importar com de llarga hagués de ser». 

La cantant no volia «un pronòstic exacte». «La comoditat i no tenir dolors en la mesura del possible és el que per a mi ara és important», admetia Harding. En el seu post final abans de morir, va assegurar que se sentia «aclaparada i feliç» per l'èxit del seu últim tema. Tenia el mateix títol que el seu llibre de memòries, i va arribar al número u en la llista de cançons descarregades a iTunes.

[Instagram] CM4Jy5sn27D [/ instagram]

Sarah Harding, famosa per pertànyer a grup Girls Aloud

La carrera de Sarah Harding va començar de manera vertiginosa quan amb vint anys va saltar a la fama el 2002 amb el seu grup Girls Aloud. Amb les seves companyes de carrera musical va arribar al nivell més alt de les llistes de vendes amb el seu disc 'Sound of the Underground'. Girls Aloud estava compost per cinc joves, Sarah Harding, Nadine Coyle, Nicola Roberts, Cheryl Tweedy i Kimberley Walsh. L'èxit del grup va ser gairebé constant durant una dècada fins que es van separar, el 2013.

Tres cançons del grup, 'I'll Stand By You' (2004), 'Walk This Way vs Sugababes' (2007) i 'The Promise' (2008), també van ser líders de vendes de singles al Regne Unit. Finalment, la banda de Sarah Harding va vendre un total de quatre milions de discos. Després de la dissolució de la banda en 2013, la cantant britànica es va centrar en la seva carrera com a actriu, tot i que no va abandonar el terreny musical, ja que l'any 2015 va debutar en solitari amb el senzill que portava per títol 'Threads'.