Arturo Arribas a la sèrie 'Hospital Central'

Mor l'actor Arturo Arribas en un incendi a casa seva

Arturo Arribas, conegut per haver treballat en sèries com 'Hospital Central' o 'Al salir de clase', tenia 56 anys

Tragèdia a Espanya. L'actor Arturo Arribas, famós per haver participat en sèries com 'Hospital Central' o 'Al salir de clase', ha mort a Madrid a causa d'un incendi a casa seva. Aquest succés tan lamentable ha tingut lloc durant la matinada d'avui, dijous 27 de gener, al pis on vivia, al barri de Tetuan.

A primera hora del matí ha saltat la notícia que una persona havia mort en un incendi en aquest barri madrileny. I al cap d'unes hores, l'agència EFE ha confirmat que la víctima era Arturo Arribas, de 56 anys.

Arturo vivia a l'habitatge afectat. Segons la investigació, l'incendi era de petites dimensions, però ha provocat molt de fum, que, segons el portal 'Madrid es Noticia', era bastant tòxic perquè procedia de cablejat i plàstic. La investigació del succés l'ha portat la Policia Nacional.

Arturo Arribas amb altres actors de la sèrie 'Hospital Central'
Arturo Arribas amb altres actors de la sèrie 'Hospital Central' | Telecinco

Arturo, víctima d'un incendi a casa seva

L'incendi s'ha originat durant la matinada d'avui, 27 de gener de 2022. Els bombers, quan han accedit l'habitatge, hi han trobat una única persona, que havia patit una aturada cardiorrespiratòria.

El servei d'emergències mèdiques 'Samur' no l'ha pogut reanimar. Minuts després, els agents que s'havien desplaçat al lloc dels fets han comprovat la identitat de la víctima, i ara investiguen les causes de l'incendi.

Els bombers creien que el foc s'havia originat a la teulada

L'incendi s'ha produït en un edifici de dues plantes tipus corrala situat al número 22 del carrer San Raimundo, al districte de Tetuan, segons fonts d'Emergencias Madrid. Inicialment, es pensava que el foc s'havia originat a la terrassa de la casa, però finalment han comprovat que ha sigut en un pis.

Quan els bombers hi han accedit, s'han trobat un home a terra que ha resultat ser Arturo Arribas.

Cal destacar que l'actor havia treballat en diverses sèries d'èxit, com 'Hospital Central', on interpretava un sanitari del Samur, o 'Al salir de clase'.