Fotomuntatge de Brianna Ghey i una llum de policia

Mor una adolescent de 16 anys en un parc i se sospita de dos menors

La policia descarta la hipòtesi d'un crim d'odi contra una noia transgènere

El cos sense vida de Brianna Ghey va ser trobat dissabte passat en un parc de Culcheth, Anglaterra. La jove moria presumptament assassinada després de rebre diverses punyalades. L'adolescent, de 16 anys, era una cara coneguda a TikTok.

La policia, que ara estudia les causes, ha demanat la col·laboració ciutadana per aclarir la situació. De moment, dos menors estan detinguts sota custòdia policial. Segons informa la Policia de Warrington al seu compte de Twitter, els sospitosos estan acusats d'assassinat i estan col·laborant en la investigació.

Fins ara, no se saben les possibles causes del succés. Tot i això, la Policia demana tranquil·litat a la zona i insisteix que qualsevol persona que pugui tenir informació contacti amb ells. Tot i això, els agents han descartat la hipòtesi que confirmaria un crim d'odi després de conèixer-se que Brianna Ghey era una noia transgènere.

La jove va aparèixer assassinada en un camí

Els fets passaven l'11 de febrer passat a Linear Park, un parc de la localitat anglesa de Culcheth. Al voltant de les 15.10 de la tarda, un grup de vianants topaven amb un cadàver. Segons informa la BBC, el cos de la jove va aparèixer llençat en un camí amb ferides d'arma blanca.

En arribar els serveis d'emergència no van poder fer res per la seva vida. La seva mort es va certificar immediatament a l'escena del crim. Brianna Ghey havia estat presumptament assassinada després de rebre diverses punyalades mortals.

Les alarmes van saltar i la policia va començar a buscar respostes del que havia passat. La víctima, una adolescent de 16 anys, era una noia transgènere. Els sospitosos, un nen i una nena de 15 anys que pertanyen a l'àrea local.

Foto de Linear Park
Uns vianants van trobar el cos de la noia a Linear Park | Arxiu

De moment, la Policia treballa en diverses investigacions i demanen col·laboració ciutadana de tothom que hagués transitat el parc entre les 13.30 i les 16.00 d'aquell mateix dia. A més, insisteixen que «qualsevol que tingui informació, sense importar com de gran o petita sigui», es posi en contacte immediatament amb ells per intentar aclarir la situació.

Els agents es troben revisant les càmeres de seguretat de la zona per trobar alguna indagació que els aclareixi la situació. Fins ara no se sap el mòbil oficial del crim. Tot i això, Mike Evans, el superintendent, va confirmar que no existien evidències que hagi estat un crim d'odi, tal com s'especulava després de conèixer-se que Brianna Ghey era trans.

Els detinguts estan sota custòdia policial i estan acusats d'assassinat. Tot i el que ha passat, els agents demanen als veïns que romanguin tranquils, assegurant-los que han intensificat les patrulles a la zona.

Per part seva, familiars i amics han recordat en diversos homenatges la jove assassinada amb una infinitat de paraules boniques. Així mateix, segons ha informat The Guardian, la família ha volgut demanar respecte a la seva privadesa. Un tràgic succés que ha commocionat tota la societat anglesa.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!