Mor un alpinista espanyol a l'Himàlaia

Un dels altres muntanyistes que l'acompanyaven ha estat atès per una hipotèrmia al lloc dels fets
L'alpinista espanyol ha perdut la vida en un cim de la serralada al Nepal | Catalunya Diari

Un muntanyista de Saragossa ha mort en un cim de l’Himàlaia. Segons ha informat l’ambaixada del país asiàtic i la seva informació a través de la Delegació del Govern a Aragó, l’escalador espanyol ha perdut la vida en un cim de la serralada al Nepal.

 

Anava acompanyat d’uns altres dos companys, i ha sigut un d’ells el que va haver de baixar per a poder avisar a les autoritats nepaleses. L’altre muntanyista de l’expedició va ser atès per una hipotèrmia al lloc dels fets.

 

De moment es desconeix la identitat de l’home i el cim on es va desencadenar la tragèdia. Fonts de la Federació Aragonesa de Muntanyisme han explicat que encara no tenen dades de l’expedició accidentada al Nepal i que es pot tractar de muntanyistes que no estiguessin federats.

 

Segona mort d’un espanyol a l’Himàlaia en menys d’un mes

Durant el mes d’octubre, un altre excursionista espanyol va morir a l’Himàlaia quan intentava escalar el cim nepalès Chukima Go amb un altre company. L’escalador va perdre la vida després que es deslligues la corda que l’aguantava mentre intentava pujar per la muntanya.

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Successos