Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Nany Jiménez

Mor als 33 anys de manera inesperada el cantautor Nany Jiménez

Nany Jiménez es va fer famós pels seus vídeos durant el confinament

La mort del cantautor canari Nany Jiménez ha estat un gran revés per a la localitat de Telde (Gran Canària). Allà vivia aquest cantant que perdia la vida aquest dimarts als 33 anys de manera sobtada.

En qüestió de minuts, les xarxes socials han homenatjat amb vídeos del cantant, la figura d'un home que va guanyar gran popularitat a l'illa fa tres anys. Va ser quan ens trobàvem en plena quarantena de la pandèmia de la Covid el 2020.

Al seu compte d'Instagram Nany Jiménez comptava amb més de 13.000 seguidors i també era molt activa la seva presència a altres xarxes socials. Nany, pare d'un nen de tres anys, sempre omplia de bon ambient els diferents locals de restauració de Gran Canària i va ser un dels que va donar vida al confinament tan dur que vam viure tots els espanyols.

Mor de forma sobtada el cantautor canari Nany Jiménez

Nany actuava sovint en directe per amenitzar aquella època tan dura que ens va tocar viure amb la pandèmia del coronavirus. Era un home que desprenia il·lusió i ganes d'alegrar la vida als seus seguidors. Molts el recordaven amb comentaris més que emotius malgrat la dolorosa notícia que havien rebut.

Una de les que més aviat ha reaccionat a aquesta dolorosa notícia ha estat la neboda 'influencer' d'Isabel Pantoja. Anabel ha publicat una història a les seves xarxes socials en què podem veure Nany Jiménez tocant la guitarra. El veiem cantant una de les seves cançons, mentre que Anabel Pantoja balla al so de la música amb Belén Esteban.

Anabel Pantoja acomiada de manera esquinçadora Nany Jiménez

«Sense paraules, no entenc moltes vegades la vida. Fotuda, però gràcies per deixar-me el teu talent i aquests instants que no oblidaré mai. El cel ja té una altra estrella», deia el missatge d'Anabel dimarts a última hora.

«Quant de talent se n'ha anat amb tu, quantes ganes de més queden aquí entre els que gaudíem de la teva música i de la connexió extraordinària que creaves amb els que vam tenir la sort de sentir-te", deia una usuària al seu últim vídeo d'Instagram. «Gràcies per les teves estones felices de música» o «canta'ns ara, però des de dalt», eren altres dels comentaris de la publicació.

A més a més, membres de l'Ajuntament de Telde han enviat missatges de suport a la família i d'absoluta tristesa pels fets.

El diari local TeldeActualidad ha revelat que la mort podria haver estat a causa d'un infart. I si bé van anar fins a l'habitatge diverses ambulàncies, no van poder salvar la vida de Nany.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!