Bruno amb els agents Policia Nacional

Mor Bruno, el nen de 5 anys que va poder complir el seu somni abans de morir

Volia ser policia i els agents de la Comissaria de Jerez el van acollir com un més

Bruno, el nen de 5 anys que lluitava contra una dura malaltia, ha mort mesos després d'haver complert el seu somni. El petit somiava ser policia i el darrer estiu  va poder passar un dia amb els agents de la Policia Nacional de Jerez. Aquest dilluns va perdre la llarga batalla contra la malaltia.

El somni del petit Bruno era ser policia, però una cruel malaltia posava en perill la seva vida. Així que l'estiu passat, després de ser intervingut a l'hospital, el pare va contactar amb la Comissaria de Jerez amb una petició molt especial. Un desig a què els agents van accedir de bon grat.

El 13 d'agost del 2022 va ser el dia més feliç de la vida de Bruno, que va veure com es complia el seu somni de ser policia per un dia. Ahir, 20 de març, la vida del nen es va apagar per sempre i va causar una gran tristesa al seu entorn. També al Cos de Policia, que mai oblidaran el seu exemple.

El dia més feliç de la seva vida

Bruno va ser operat el darrer mes d'agost a l'Hospital Virgen del Rocío de Sevilla. El seu pare va contactar amb la Comissaria de la Policia Nacional de Jerez per demanar si podrien donar-li una sorpresa i animar-lo a continuar la seva batalla. Va demanar que acompanyessin el fill a la sortida de l'hospital i ells no hi van dubtar.

Els agents de Sevilla van anar a trobar-lo a la sortida de l'hospital i el nen va ser rebut amb aplaudiments a la Comissaria de Jerez. El van custodiar fins a la nova comissaria, on va ser rebut pel comissari provincial, Santos Bernal. També els inspectors i un gran grup d'agents li van donar l'alè.

El nen va poder complir el seu somni de ser policia i va recórrer les instal·lacions de la comissaria al costat dels uniformats. Els agents li van explicar què feien al seu dia a dia i com treballaven a cadascuna de les dependències. La visita va acabar amb un càlid aplaudiment dels agents.

Bruno a la Comissaria de Policia de Jerez
Bruno a la Comissaria de Policia de Jerez | Policia Nacional

Els policies, consternats

La mort del petit Bruno ha estat un dur revés per al Cos Nacional de Policia. Fonts policials asseguren que «durant tot aquest temps hem tingut present Bruno. Fins i tot el cap provincial el va recordar en el seu discurs amb motiu de la festivitat del patró de la Policia Nacional».

Els agents recorden emocionats el llegat que hi va deixar un nen molt especial, la passió del qual per la professió els va commocionar. Almenys els queda el consol de saber que amb un simple gest van poder contribuir a fer realitat el seu somni i, així, li van donar forces per continuar lluitant.

Queden com a record inesborrable d'aquella jornada les fotos del nen amb el cap embenat i un somriure d'orella a orella. Aquell dia van fer que Bruno se sentís com un més a la comissaria. La seva pèrdua deixa un gran buit entre els que ja seran per sempre els seus companys de professió.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!