Interior d'un club nocturn

Mor assassinada una dona en un club nocturn a Madrid

La dona ha mort a causa de diverses punyalades enmig d'una baralla

Dilluns passat una persona va perdre la vida després de veure's implicada en una baralla. Així ho ha informat l'institut armat. El tràgic succés va tenir lloc a l'interior d'un club nocturn al municipi de Pezuela de las Torres, una localitat d'uns 800 habitants situada a uns 60 quilòmetres a l'est de la ciutat de Madrid.

La víctima és una dona de 44 anys amb nacionalitat dominicana. Va ser assassinada a causa de les diverses punyalades que va rebre a l'altercat. Ara, la Guàrdia Civil està investigant el cas.

El culpable del crim va utilitzar una arma blanca

Després de les primeres indagacions, s'ha pogut saber que l'autor material del crim seria un home, que va utilitzar una arma blanca per acabar amb la vida de la víctima. A més, es considera que en la baralla va arribar a participar més d'una persona. Per això, els agents de la Guàrdia Civil han centrat la seva investigació a intentar trobar aquestes persones implicades.

Els investigadors de la Policia Judicial de Paracuellos del Jarama s'han fet càrrec de la investigació. Per part seva, han descartat que es tracti d'un cas de violència de gènere. La principal hipòtesi que sospesen és que la dona podria treballar al club. D'aquesta manera, el mòbil del crim seria quelcom de caràcter sexual, que va provocar una disputa. No obstant això, aquesta teoria no ha estat confirmada de moment.

Guàrdia civil
La Guàrdia Civil investiga el cas i creu que hi ha un motiu sexual com a detonant. | CatalunyaDiari

Els serveis d'emergències van ser alertats mitjançant una trucada que es va produir aproximadament cap a les 16.20 h de la tarda. Es va informar a emergències que estava tenint lloc una forta disputa dins un club nocturn.

La víctima estava en parada cardiorespiratòria

Quan els serveis d'emergències van acudir al lloc, ja era massa tard per a la dona, que estava en parada cardiorespiratòria. Tot i que el personal sanitari va intentar reanimar la víctima durant 30 minuts, no van poder fer res per ella. Els professionals només van poder confirmar el seu decés.

Al lloc dels fets, un equip de psicòlegs del Summa va haver d'assistir a la filla de la morta. La noia era allà, ja que va anar al lloc en assabentar-se'n i va patir una forta crisi d'ansietat.

Després de l'aixecament del cos, el cadàver de la dona ha estat traslladat a l'Institut Anatòmic Forense de Madrid. Es pretén fer-li una autòpsia per poder aclarir els fets i determinar les causes de la mort.

L'Ajuntament de Pezuela de las Torres ha volgut fer un escrit a través de les seves xarxes socials. Des de l'alcaldia expressen la trista notícia esdevinguda i també condemnen aquest tipus d'actes de manera rotunda. A més, expressen que esperen que identifiquin i detinguin els implicats en el succés.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS i en exclusiva els SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp