Diverses ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) en línia

Mor un home a Barcelona en caure-li a sobre una porta de pàrquing

L'home, de 59 anys, estava treballant

Un home de 59 anys va morir aquest dilluns a Barcelona en caure-li a sobre la porta del pàrquing on treballava. Els Mossos van rebre l'avís d'un accident laboral al districte de Sant Martí cap a les 9.35 hores. La víctima, de nacionalitat espanyola, era veí de la capital catalana. A banda d'efectius de la policia catalana, es van desplaçar fins al lloc dels fets unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que van traslladar l'home a l'hospital on finalment va morir.

Els Mossos d'Esquadra han posat els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Ferit greu un motorista en un accident amb una ambulància

D'altra banda, segons explica el digital 'Tot Barcelona', el conductor d'una moto va resultar ferit greu aquest dilluns a la nit, després de patir un accident amb una ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) en ple Eixample. Els fets, que van tenir lloc poc abans de les deu de la nit, van tenir lloc a la cruïlla del carrer Balmes amb Rosselló.

Segons fonts municipals citades pel mitjà, el motorista va ser traslladat a l'hospital en estat greu. Testimonis dels fets, han explicat que després de la topada entre els dos vehicles, el conductor de la motocicleta va quedar immòbil a terra, rebent assistència dels treballadors sanitaris de l'ambulància involucrada en l'accident. Pocs minuts després, altres dues unitats del SEM es van desplaçar al lloc dels fets.

La Guàrdia Urbana de Barcelona, segons ha explicat el digital 'Tot Barcelona' està investigant les causes de l'accident, tot i que testimonis que viuen a la zona han apuntat que només es va sentir un cop molt fort.