Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge cantant mort

Mor un cantant amb 24 anys i s'enduen el seu cadàver al seu concert homenatge

El cos sense vida del raper Goonew va ser exhibit durant tot l'espectacle davant de la mirada horroritzada dels assistents

El raper Goonew, de 24 anys, va ser assassinat el 18 de març passat quan va tenir lloc un tiroteig a Maryland, Estats Units. Tots els seus fans es van quedar profundament consternats pel que va passar i van voler rendir-li un homenatge amb un concert en honor seu.

Tanmateix, pocs podien imaginar que un dels convidats a aquest concert seria el mateix Goonew en cos present.

Porten el cadàver del raper al seu darrer concert

Fa uns dies va començar a circular per les xarxes socials un vídeo que omplia d'intriga qui el veia. S'hi apreciava una discoteca plena de gent on una persona en concret cobrava especial rellevància.

La sala Bliss de Washington va reunir diversos rapers en un esdeveniment anomenat The last show, l'últim xou en memòria del raper Goonew. Aquest jove havia mort després de veure's involucrat en un tiroteig uns dies abans.

Foto del raper Goonew
El raper Goonew va morir amb 24 anys en un tiroteig | Instagram

Per poder entrar al concert, la gent havia de pagar 40 dòlars, uns 37 euros. La sala estava plena de fans disposats a rendir homenatge a un dels seus cantants favorits i denunciar el seu assassinat.

Tot i això, alguns dels presents es van adonar de l'enorme semblança que un dels assistents tenia amb el cantant mort. Aquest estava immòbil en una part de la sala amb unes ulleres de sol i una corona al cap.

Cridava l'atenció la seva rigidesa i la seva postura poc natural, fet que va fer pensar que era un ninot o una figura de cera. Un objecte fabricat amb l'aspecte de Goonew i que afegia més sentit a l'esdeveniment.

Però la sorpresa va arribar quan un dels millors amics del jove mort va rebutjar tots els dubtes. Certament la figura tenia una gran semblança a Goonew, però més que res perquè es tractava del mateix raper.

«No, això no és una figura de cera»

Les cares dels assistents al concert van canviar immediatament de la nostàlgia al fàstic i fins i tot a la por quan el raper Black Fortune va revelar la veritat. «No, això no és una figura de cera», va confessar l'amic de Markelle Morrow, àlies Goonew.

Amb aquestes paraules va confirmar que el seu gran amic era present a la sala. Els seus amics van decidir portar el seu cos sense vida al que seria el seu últim concert per així rendir-li homenatge. Segons expliquen, era el que li hauria agradat a ell i així van complir la seva voluntat després de tractar el seu cadàver i mostrar-ho durant tot el concert.

Cadàver raper
La sala ha negat saber que el cadàver anava a ser exposat | Cedida

Com calia esperar, les reaccions no van trigar a arribar i la sala encarregada d'organitzar l'esdeveniment va haver de publicar un comunicat. Afirmen que no tenien coneixement de res i que tot va ser organitzat per la funerària.

«Es va posar en contacte amb nosaltres per llogar la sala i celebrar la tornada a casa de Goonew», expliquen. «Bliss mai va saber el que passaria», es defensen, assegurant que desconeixien que el cos sense vida del jove s'exhibiria.

Lamenten que els fets hagin pogut fer malbé la família del mort i reiteren les seves disculpes i els seus condols. «Ens disculpem sincerament amb tots aquells que puguin estar molestos o ofesos. Mantinguin la família i amics en les seves oracions en aquest moment difícil», afegeixen.

Un empleat de la sala va assegurar que va quedar espantat després de conèixer que estava davant d'un cadàver i va explicar que ningú el va avisar. «Imagina't que arribes a la feina i et trobes amb un cadàver com a exhibició», explicava aquest jove que assegura haver quedat traumatitzat.

Mateixa sensació que van experimentar alguns dels assistents que van publicar a les xarxes l'horror que van sentir en saber-ho. Finalment, el cos de Goonew ja reposa tranquil després de l'enterrament.