Foto del cap Roberto Carlos Parejo.

Mor el cap Roberto Carlos Parejo en un fatídic accident

Entitats de l'Armada han enviat els seus missatges de condol pel militar mort

Dol a l'Exèrcit espanyol per la inesperada mort del caporal Roberto Carlos Parejo en un fatídic accident. El militar destinat a San Fernando (Cadis) ha mort en veure's implicat en un accident de moto. La notícia ha causat un profund dolor a la institució militar, on era molt estimat.

La mort de Roberto Carlos Parejo Alcántar ha suposat un cop dur especialment per als militars de San Fernando. Però també s'ha deixat sentir a moltes altres parts del país. La família militar s'ha mostrat desolada per aquesta nova pèrdua d'un company en tràgiques circumstàncies.

Fa dues setmanes, l'Exèrcit espanyol va acomiadar amb honors un jove legionari mort durant unes maniobres. El reusenc Neil Gavaldà, boina verda, va morir en un accident a la base militar d'Agost (Alacant). El mateix mes d'octubre va morir el sergent Julio Luque, amb 33 anys, durant unes maniobres.

Comuniquen la mort de Roberto Carlos Parejo

L'Exèrcit espanyol ha confirmat la mort del caporal Roberto Carlos Parejo Alcántar a través del seu compte oficial. «Hem d'informar de la mort del Caporal Parejo, destinat al Terç Sud d'Infanteria de Marina. El nostre condol més sincer i tot el suport a la família i companys», diu el missatge.

L'Associació de Soldados Veteranos de Sevilla Cabo Baltasar Queija ha lamentat públicament la mort de l'oficial. L'entitat ha aprofitat per enviar el seu condol, afecte i suport a la família del militar. Altres agrupacions militars han emès el missatge de condol davant la notícia.

Entre els missatges, destaca el de José Manuel Candón Ballestero, que va ser superior del caporal durant un temps. «Vaig tenir l'immens privilegi de tenir-lo sota les meves ordres a la Setena Companyia. Gran professional i excel·lent persona, el meu condol a la família i companys», ha transmès.

Missatges de condol pel caporal mort

La Plataforma Millan Astray i la Unitat Militar d'Emergències (UME) s'han sumat al condol pel soldat mort. Protecció Civil Bailén ha enviat el seu suport als familiars, amics i companys de Parejo. Hi ha una llarga llista de missatges de condol lamentant la seva pèrdua.

Molts han volgut destacar el valor militar del caporal mort i altres han transmès els seus condols als familiars. Els comentaris solen repetir el lema «la mort no és el final». «Què passa a l'Exèrcit, portem tres morts des de començament de mes», demana Ángel Villegas a través d'un missatge.

I és que, en només unes setmanes, l'exèrcit espanyol ha perdut tres membres en tràgics accidents. El català Neil Gavaldà, de 22 anys, va perdre la vida en accidentar-se amb el vehicle amb què feia uns entrenaments. I Julio Luque, de 33 anys, també es va veure implicat en un sinistre amb un vehicle militar.

Accidents de moto a Andalusia

En el cas del Caporal Parejo, la seva mort no té a veure amb l'exercici de les seves funcions, sinó que es va veure implicat en un accident de trànsit. En l'última setmana hi ha hagut tres accidents mortals greus a la comunitat andalusa. Les autoritats demanen més precaució, sobretot amb aquests vehicles.

Imatge d'un guàrdia civil de trànsit.
Les autoritats demanen prudència a la carretera. | Guàrdia Civil
 

Un home de 46 anys va morir en un accident de moto a la carretera d'accés al poble sevillà de La Rinconada. Una altra persona va morir a Tolox, Màlaga, quan una moto amb dos ocupants va sortir de la via. Finalment, un motorista de 58 anys va morir en patir una caiguda a l'Avinguda Ocenanía d'Algesires, Cadis.