Accident a l'autopista AP-7 a Roda de Berà

Tràgic accident a l'Alt Penedès: mor un motorista de 20 anys

L'accident es va produir a la BP-2151 a l'altura de Sant Pere de Riudebitlles

Un motorista ha mort aquest dijous al vespre en un accident de trànsit. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís a les 20.12 h d'un sinistre viari mortal a la BP-2151, a l'altura del punt quilomètric 16,7 a Sant Pere de Riudebitlles (Alt Penedès). 

La víctima és un jove de 20 anys i veí de Cabrera d'Anoia. Arran de la incidència, es van activar set patrulles dels Mossos d'Esquadra i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Ara es troben investigant les causes de l'accident

Accident del motorista de Tarragona
L'accident va tenir lloc a la BP-2151 a l'altura de Sant Pere de Riudebitlles. | ACN 

Mor un altre motorista a Badia del Vallès

El passat dijous 8 de setembre un altre motorista va morir en un accident de trànsit a Badia del Vallès. Els serveis d'emergències van rebre l'avís a les 6:30 h del matí i es van desplaçar fins al lloc dels fets. 

L'home de 45 anys i veí de Cerdanyola del Vallès circulava per la carretera del riu procedent de Cerdanyola, i en sentit Badia, quan va sortir sol de la via i sense que cap vehicle s'hi veiés implicat. 

A conseqüència del sinistre, l'home va perdre la vida a l'instant. La via va quedar tallada en tots dos sentits fins a les 10 del matí. 

Els motoristes se senten insegurs

Un Estudi de Mobilitat en Moto ha destacat aquest dimarts que fins a un 44% dels usuaris creu que les infraestructures actuals són «perilloses» i un 66%, que el manteniment per l'asfalt per on circulen habitualment «no és l'adequat».

Així mateix, els motoristes enquestats han destacat tres problemàtiques principals a l'hora de fer servir aquest vehicle: els altres vehicles (amb un 46%), les infraestructures perilloses (un 44%) i la meteorologia adversa (un 9%). Pel que fa a les maniobres, assenyalen l'aproximació a una cruïlla (un 51%), traçar una corba (un 27%) i avançar un altre vehicle (un 22%).

Amb aquestes dues víctimes, ja són 117 les persones que han mort enguany en accident de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya. 

El Servei Català de Trànsit recorda que posa a disposició dels familiars i els afectats per accidents de trànsit un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, informació sobre els drets que reconeix la legislació vigent i suport psicològic davant d'un accident de trànsit cada dia de l'any.