Diverses ambulàncies del SEM aparcades en bateria

Nova víctima a les carreteres catalanes: Mor el conductor d'un tractor a l'Alt Penedès

Els fets van tenir lloc aquest dilluns al matí al municipi penedesenc de Gelida

Nou accident mortal a la xarxa viària catalana, després de la mort aquest dilluns del conductor d'un tractor a l'Alt Penedès. En aquest sentit, segons ha informat el Servei Català de Trànsit, els fets van tenir lloc al quilòmetre 4 de la carretera BV-2249, al terme municipal de Gelida, quan el vehicle que conduïa la víctima, un veí del mateix municipi i 41 anys, va sortir de la via i va bolcar al marge.

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís de l'accident al voltant de dos quarts i mig d'onze del matí i arran de la incidència es van activar set patrulles de la policia catalana i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

El Servei Català de Trànsit ha informat que amb la víctima de Gelida ja són 131 persones les que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Nou víctimes mortals durant el mes de desembre a les carreteres catalanes

Segons les dades del Servei Català de Trànsit, durant el mes de desembre han mort 9 persones en accident de trànsit a la xarxa viària interurbana. En aquest sentit, cinc de les víctimes conduïen un vehicle de quatre rodes, dos eren motoristes i altres dos eren vianants que van ser víctima d'un atropellament.

Barcelona és la demarcació amb més víctimes mortals registrades durant el mes de desembre, amb cinc de les nou defuncions en accidents de trànsit. A Tarragona se n'han produït dos —ambdós motoristes—, mentre que Lleida i Girona acumulen un mort cadascuna.