YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Mor per coronavirus després de donar negatiu en el PCR

La dona patia patologies prèvies de caràcter greu

Un voluntari de Proactiva Open Armas realitza un test ràpid de Covid-19 a un treballador sanitari de la residència geriàtrica Redós de Sant Pere de Ribes, al Garraf, el 30 d'abril del 2020
El govern veneçolà presumeix d'haver fet un milió de tests en els últims 3 mesos | CatalunyaDiari

Encara que els tests ràpids estiguin cada vegada més generalitzats, encara avui es detecten casos erronis i que poden acabar tràgicament. Una dona ha mort aquest passat divendres per coronavirus després d'haver donat negatiu al test ràpid. Així ho ha fet públic el ministre de Comunicació de Veneçuela, Jorge Rodríguez. 

Dona amb moltes patologies prèvies greus

La dona, de 56 anys, patia asma bronquial, hipertensió arterial i diabetis, tal com ha publicat el diari 'Mundo Deportivo'. En els seus últims dies de vida, el seu estat de salut va empitjorar notablement. Ja després de la seva mort, se li va fer una prova PCR, en la qual va ser quan van assabentar-se del seu positiu

La víctima era de l'estat de Zulia, a l'oest del país sud-americà. Treballava al conegut mercat de Las Pulgas, on es va detectar un brot on ja s'han detectat 37 contagis i 2 morts, ambdós registrats el passat divendres. 

1 milió de tests ràpids en 3 mesos

El govern veneçolà treu pit de les seves mesures contra el coronavirus, ja que ja han fet gairebé un milió de tests durant els últims 3 mesos. Tot i això, aquests presenten alguns errors que poden suposar situacions molt tristes com la d'aquesta última víctima.

  


Comentaris

envia el comentari