Edifici on ha tingut lloc l'incendi

Mor una dona de 52 anys en un incendi a casa seva: la víctima tenia cremades greus

El Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) no ha pogut fer res per salvar-li la vida

Una dona de 52 anys ha mort en l’incendi d’un edifici a Segur de Calafell, al Baix Penedès, a l’avinguda d’Espanya, segons ha informat l’ajuntament del municipi. Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís a les 12:45 hores. La víctima ha estat atesa pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) però els intents de reanimació no han tingut èxit.

Segons El Caso, l'incendi s'ha originat en el primer pis de l'edifici. Segons han informat els Bombers de la Generalitat al mitjà esmentat, el foc només hauria afectat el domicili de la víctima mortal. L'ajuntament de la localitat situada al Baix Penedès, ha informat del succés a través del seu compte de Twitter. 

«Aquest migdia s'ha declarat un incendi a un edifici de l'avinguda d'Espanya de Segur de Calafell. Una dona de 52 anys ha estat atesa pels serveis sanitaris, però els intents de reanimar-la han estat infructuosos i ha mort», ha piulat el consistori de la localitat.

El gos de la víctima ha sobreviscut

El foc s’havia originat al menjador i havia calcinat gairebé tot l’habitatge, excepte una habitació. Durant la revisió del pis, han trobat la dona amb cremades de gravetat. La víctima ha estat atesa pels serveis sanitaris, però, no s'ha pogut fer res per salvar-li la vida. A les 13:27 hores els Bombers de la Generalitat han donat el foc per extingit.

Els serveis d’emergències també han trobat dins el pis el gos de la víctima, que han rescatat amb vida i han lliurat a uns familiars. Per la seva banda, els Bombers de la Generalitat també han informat del succés a través de les seves xarxes socials. En la publicació, es pot accedir a la nota de premsa del terrible succés.

«Una dona mor en un incendi d'habitatge a Segur de Calafell, al Baix Penedès». 

En el sinistre han treballat nou dotacions dels Bombers, quatre unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i una de suport psicològic, així com diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra. La policia s’ha fet càrrec de la investigació i de les diligències judicials. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp