Cordó policial dels Mossos d'Esquadra

Troben morta una dona de 38 anys amb un ganivet clavat a l'estómac: el seu home dormia

De moment, els Mossos d'Esquadra no han detingut ningú

Macabra troballa dels Mossos d'Esquadra a la comarca de la Noguera. Els agents de la policia catalana han trobat el cos sense vida d'una dona de 38 anys amb un ganivet clavat a l'estómac. El cos de la víctima s'ha localitzat al seu domicili de Balaguer i, segons sembla, en el moment dels fets, el seu xicot dormia.

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una dona de 38 anys que ha aparegut amb un ganivet clavat a l'estómac a casa seva a Balaguer. L'avís l'ha donat la seva parella a les 7:47 hores. Segons ha pogut saber l'ACN, l'home ha explicat als agents que quan s'ha despertat, ha vist la dona sobre el llit amb un ganivet clavat a l'estómac.

A més, ha assegurat que algun dia ella li havia expressat la seva intenció de treure's la vida, clavant-se precisament un ganivet. De moment no hi ha cap detingut i caldrà esperar el resultat de l'autòpsia per saber les causes del decés, ja que segons fonts consultades per l'ACN, la ferida podria no ser compatible amb la mort.

Edifici on han trobat el cos sense vida de la dona
Edifici on han trobat el cos sense vida de la dona. | ACN

Troben mort a en Josep, desaparegut a Girona

El cos de la policia catalana va informar aquest dilluns, 16 de gener, que van localitzar el cos sense vida d'en Josep, l'home de 77 anys que va desaparèixer ara fa un mes a Girona. L'home va desaparèixer el 8 de desembre a Quart, al Gironès, i tot i els esforços dels agents en la cerca, no es va poder fer-hi res per trobar-lo en vida. 

Els Mossos d'Esquadra van trobar mort un home de 77 anys que va desaparèixer a Quart el 8 de desembre. Segons van explicar des de Mossos, uns excursionistes van descobrir el cos sense vida i sense signes de violència a la llera d'un riu, a Cassà de la Selva, i van avisar la policia.

«Malauradament, s'ha localitzat sense vida el cos d'en Josep», va publicar el cos policial al seu compte de Twitter. Malauradament, els casos de desaparicions a casa nostra són més comuns del que ens pensem, tot i que, per sort, en la majoria de casos acaben localitzant a la persona en vida. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp