Imatge d'un guàrdia civil de trànsit.

Dissabte tràgic: Mor una dona atropellada a Barcelona

Ha mort mentre travessava a peu la C-33 a Barcelona

Nou succés a Barcelona. Després d'un dia on s'han produït diverses morts de trànsit a Barcelona, una altra dona ha mort atropellada a la carretera C-33.

Aquest divendres una dona ha sigut atropellada a la nit mentre travessava a peu la carretera C-33 a Barcelona. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís cap a les 22.20 hores.

Una vianant va travessar l’autopista a l’altura del quilòmetre 78,2, en sentit Barcelona, i va ser atropellada per un turisme. A conseqüència del xoc, la dona va morir.

ambulancia i personal mèdic
Diverses persones han mort aquest cap de setmana a Catalunya | SUC

Arran de la incidència es van activar diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta ja són 90 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a les carreteres interurbanes catalanes, 13 de les quals vianants.

Dissabte tràgic a Catalunya

Aquest dissabte ha estat tràgic a Catalunya. Diverses persones han perdut la vida en circumstàncies molt diverses.

Un motorista de 48 anys ha tingut un accident aquest divendres, 15 de juliol, cap a les 17.00 hores al districte de Sarrià-Sant Gervasi.

Només unes hores després, també a Barcelona, una dona ha perdut el control del seu vehicle i ha atropellat a tres persones. Una de les víctimes ha ingressat a l'hospital, però no s'han hagut de lamentar víctimes mortals.

▶️ Desmantellen a Mont-roig-del Camp el laboratori de droga sintètica més gran trobat mai a Catalunya

Malauradament, els successos no acaben aquí. Una nena menor d'edat ha perdut avui la vida després d'ofegar-se en una piscina dijous passat.

Finalment, els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una altra dona a Maçanet de la Selva a la comarca de La Selva.  La policia ha rebut un avís a les 11.50 hores que hi havia una dona ferida d'arma blanca al carrer.

La principal hipòtesi és que el seu fill l’hauria mort d’una ganivetada al coll. L'agressor podria haver patit un brot psicòtic i després dels fets hauria fugit de la masia familiar amb un quad.